Call of Duty Black Ops 6, Cold War'dan daha uzun hikayeye sahip olacak

Call of Duty serisi ilk yıllarında oyun dünyasına önemli katkılarda bulunmuş olan fakat Activision'ın her yıl satın alınıyor olan spor oyunu ile sezon güncellemesi geliyor olan battle royale oyununu birleştirerek her yıl stüdyolarının dönüşümlü olarak yeni oyununu piyasaya 70 dolardan satarak üzerine de Microtransaction satmaya çalışmış olduğu ilginç bir para basma kaynağı eşliğinde çevrimiçi oyun serisi haline getirmiş olduğundan beri kendisini ruhen tamamen bitirmiş olan bir seri.

Özellikle de hikayeli oyunlar oynuyor olan oyuncuların bile halen yeni bir Call of Duty oyunundan hikaye açısından bir beklentisinin olmasını şaşkınlık ile izliyorum. EA ile Activision oyun sektörünü Microtransaction içerikler ile bitirmeye ant içmiş olan iki büyük şeytan taşı.

Modern Warfare 3'ten bile kötü yapmışlar yıllardır geliştirilen oyuna bak. Bugları saymıyorum bile. Multiplayeri betada oynamıştım onu da sevmemiştim. Hayal kırıklığı tamamen.

Nasıl bir Bug? Hocam. MW3'ten daha iyi. Hikaye kısmı güzel ortalama (MW19 kadar olmasa da). MP kısmı şu an tryhardlarla dolu camo grind yapayım dedim gına geldi. Bana göre MW2022 ve MW3 2023 daha iyi geldi

Nasıl bir Bug? Hocam. MW3'ten daha iyi onu diyeyim kat ve kat hikaye kısmı bence güzel (MW19 kadar olmasa da). MP kısmı şu an tryhardlarla dolu.
Hikaye kısmı güzel ama çok bugla karşılaştım ve oyunu bayağı bozan buglar, Silah FOV'unun sınırsız olması, Düşmanların ölümsüzlüğü, Düşmanların beni asla farketmemesi (Gizli gideceğim yerde adamın dibinde füze atıyorum kimse bir şey yapmıyor.), Duvarın arkasında durduk yere ölmem. Bomba, roket vs. hiç bir şey yokken bir şeyler patlıyor sürekli.

Vorkuta kısmı özellikle bayağı nefret ettirdi oyundan

Hikaye kısmı güzel ama çok bugla karşılaştım ve oyunu bayağı bozan buglar, Silah FOV'unun sınırsız olması, Düşmanların ölümsüzlüğü, Düşmanların beni asla fark etmemesi (Gizli gideceğim yerde adamın dibinde füze atıyorum kimse bir şey yapmıyor.), Duvarın arkasında durduk yere ölmem. Bomba, roket vs. hiçbir şey yokken bir şeyler patlıyor sürekli.

AI kısmı sıkıntılı bende aynısı düşünüyorum.

Hocam ama MW2023 ve MW2022 daha iyi sizce?

MW2023 hem multiplayer hem de Hikaye'de ki oynanış olarak daha çok hoşuma gitti. Black Ops 6 da hikaye güzel ama sıkıntılı. Son göreve geldim şu ana kadar gram zevk almadım oyundan.

Ben çok zevk aldım hocam. Zaten tek oynadığım bu oyun. 2014'ten beri sadece CoD oynuyorum

Bence bu oyun 10/7

Son düzenleme:
Arkadaşlar BO6ya girerken bazen menüde bazen maç içinde oyun hiç bir hata mesajı vermeden kapanıyor. Bu sorunu başka yaşayan oldu mu? İnternette hiç bir çözüm bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı