Oyunu oynuyorum. Hikaye modunun ilk kısımları çok hoşuma gitmedi. Optimizasyon olarak güzel kasma, takılma sorunu yok.
Can barı gözüküyor ya hiç sevmedim. Hikaye iyi gidiyor ama
Oyunu oynuyorum. Hikaye modunun ilk kısımları çok hoşuma gitmedi. Optimizasyon olarak güzel kasma, takılma sorunu yok.
Modern Warfare 3'ten bile kötü yapmışlar yıllardır geliştirilen oyuna bak. Bugları saymıyorum bile. Multiplayeri betada oynamıştım onu da sevmemiştim. Hayal kırıklığı tamamen.
Hikaye kısmı güzel ama çok bugla karşılaştım ve oyunu bayağı bozan buglar, Silah FOV'unun sınırsız olması, Düşmanların ölümsüzlüğü, Düşmanların beni asla farketmemesi (Gizli gideceğim yerde adamın dibinde füze atıyorum kimse bir şey yapmıyor.), Duvarın arkasında durduk yere ölmem. Bomba, roket vs. hiç bir şey yokken bir şeyler patlıyor sürekli.Nasıl bir Bug? Hocam. MW3'ten daha iyi onu diyeyim kat ve kat hikaye kısmı bence güzel (MW19 kadar olmasa da). MP kısmı şu an tryhardlarla dolu.
Hikaye kısmı güzel ama çok bugla karşılaştım ve oyunu bayağı bozan buglar, Silah FOV'unun sınırsız olması, Düşmanların ölümsüzlüğü, Düşmanların beni asla fark etmemesi (Gizli gideceğim yerde adamın dibinde füze atıyorum kimse bir şey yapmıyor.), Duvarın arkasında durduk yere ölmem. Bomba, roket vs. hiçbir şey yokken bir şeyler patlıyor sürekli.
MW2023 hem multiplayer hem de Hikaye'de ki oynanış olarak daha çok hoşuma gitti. Black Ops 6 da hikaye güzel ama sıkıntılı. Son göreve geldim şu ana kadar gram zevk almadım oyundan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.