Call of Duty Black Ops 6 Multiplayer ve Zombi modu 1 haftalığına ücretsiz

Makaleler
53
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | Logitech G102 Lightsync | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Call of Duty Black Ops 6 Multiplayer ve Zombi modu 1 haftalığına ücretsiz.

Yanlış anlamadıysam o anlama geliyor sanırım.

1734166271370.png

Oyunu Steam'den indiriyorum Battle.net hesabı açmam gerekiyor mu? Hiç hesap açmadım.

Bence Battle.net'ten indirin. Battle.net'te daha stabilmiş sanırım oyun. Ben Steam'den oynadığım zaman hatırlamıyorum Battle.net hesabı gerekip gerekmediğini ama sanırım gerekmiyordu.

Bence Battle.net'ten indirin. Battle.net'te daha stabilmiş sanırım oyun. Ben Steam'den oynadığım zaman hatırlamıyorum Battle.net hesabı gerekip gerekmediğini ama sanırım gerekmiyordu.
Maalesef %60'ı indi şimdi. Eğer sorun yaşarsam oyunu silip mecbur Battle.net'ten indiririm teşekkürler hocam.

Activision'ın birkaç yıldır microtransaction bataklığı eşliğinde ''Campaign yerine Multiplayer'a odaklanın'' diyerek içerisinden geçmiş olduğu Call of Duty serisinin son multiplayer modunu geçtiğimiz günlerde bir beklenti eşliğinde oynama gafletinde bulundum, son yıllarda oynamış olduğum en anlamsız ve kötü çok oyunculu yapımlardan bir tanesi olabilir Bugun zombi modunun da ücretsiz olması ise şaşırtıcı geldi, solo ve squad olarak oynanabiliyor olan klasik formulun yeni haritalar eklenmiş olan hali olarak oyuncuların karşısına çıkıyor ve oynaması halen zevkli. Bir haftada zombi modunun suyunu sıkıp oyunun bir daha yüzüne bakmayabilirsiniz.

Son düzenleme:
@xakiran zombi moduna şimdi girdim. Gerçekten zevkliymiş.

Geri
Yukarı