Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #21 Silinen üye dedi: Ben bu oyunu alsam yeni oyun çıktığında oyun biter mi? Genişletmek için tıkla... İndirimlerde iki gün önce Modern Warfare 2 aldım ve bugün online oynamaya başladım. Burada bile hala oynayanlar var
Silinen üye dedi: Ben bu oyunu alsam yeni oyun çıktığında oyun biter mi? Genişletmek için tıkla... İndirimlerde iki gün önce Modern Warfare 2 aldım ve bugün online oynamaya başladım. Burada bile hala oynayanlar var
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #22 Halil1905 dedi: İndirimlerde iki gün önce Modern Warfare 2 aldım ve bugün online oynamaya başladım. Burada bile hala oynayanlar var Genişletmek için tıkla... Hocam arkadasin biter mi demesinden kasit aktif olarak gelen icerik ve verilen ozenin surdurulebilirligi,yoksa her sene agustos eylul gibi ben de eski oyunlari oynuyorum.
Halil1905 dedi: İndirimlerde iki gün önce Modern Warfare 2 aldım ve bugün online oynamaya başladım. Burada bile hala oynayanlar var Genişletmek için tıkla... Hocam arkadasin biter mi demesinden kasit aktif olarak gelen icerik ve verilen ozenin surdurulebilirligi,yoksa her sene agustos eylul gibi ben de eski oyunlari oynuyorum.