Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
- Meslek
- Öğrenci
2018'den beri çıkan CoD'lar arasında tek korsana düşen bu oyundu. Ekim 2023'te korsana düşmüştü. Bende oyunun korsan versiyonunu indirip oynadım. Malum 4 saatlik oyun olmasına rağmen indirimde bile 20 dolar yani 600TL oluyor. Oyunu indirdiğim yerdeki Crack Fix V4'ü de oyunun dosyasına atınca stutter problemi dahil tüm problemler çözülmüş şekilde oyunu rahatça oynadım. Hatta Dualsense'in adaptive triggers ve haptic feedback özelliklerini bile bir problem olmadan kullanabildim. Kolu bilgisayara bağladığım gibi oyun kolu tanıdı. Performans anlamında oyunu Fullscreen yapınca stutter tamamen gitti. Borderless Windowed'da crack fix v4'e rağmen stutter oluyordu. Ray Tracing ise AMD kart kullandığım için 70-80 FPS aldığım yerlerde oyunu 20FPS'e kadar düşürdü. O yüzden açmadım.
Konu onaylanır mı bilmiyorum lakin konu onaylanırsa ve oyunu korsan oynamayı düşünen varsa oyunun korsan versiyonunun düzgün çalıştığını bilmesi yeter. Bilgisayar 150GB yer kaplamasın diye multiplayer, zombie ve DLC'li dosyayı indirmek yerine sadece 80GB'lik hikâye dosyasını indirdim. O yüzden diğer modlar hakkında konuşamıyorum.
Konu onaylanır mı bilmiyorum lakin konu onaylanırsa ve oyunu korsan oynamayı düşünen varsa oyunun korsan versiyonunun düzgün çalıştığını bilmesi yeter. Bilgisayar 150GB yer kaplamasın diye multiplayer, zombie ve DLC'li dosyayı indirmek yerine sadece 80GB'lik hikâye dosyasını indirdim. O yüzden diğer modlar hakkında konuşamıyorum.