Call of Duty Ghosts ortak hesapta Rusça olarak açıldı

xkriyosx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba oyunu hesap olarak GameSatış üzerinden aldım, oyunun Steam ayarlarında dil seçimi yok bunu baştan söyleyeyim. Eğer ki oyunu oynayan varsa İngilizce dil dosyalarını atabilir mi ya da başka çözüm yolu var mı?

Hocam baktım yüksek ihtimal çözüm yolu bu ama GameSatış'tan aldığım hesap sanırım Rusya bölgesi hesap o yüzden indirmeye izin vermiyor.
Hiçbir düzgün site bulamadım. Tek bir site vardı oda ölü linklerle dolu. Türkçe Yama kurmayı deneyin bi de, belki Türkçe olur ama bildiğim kadarıyla İngilizce üzerine inşaat edildiği için ingilizce dil seçili olması lazım.
Oyunun dosyalarında dil değiştirme dosyası olması lazım. Bir tane Call Of Duty oyununda mevcuttu, dosyada sadece dil yazıyor.

Hiçbir düzgün site bulamadım. Tek bir site vardı oda ölü linklerle dolu. Türkçe Yama kurmayı deneyin bir de, belki Türkçe olur ama bildiğim kadarıyla İngilizce üzerine inşaat edildiği için İngilizce dil seçili olması lazım.
Oyunun dosyalarında dil değiştirme dosyası olması lazım. Bir tane Call of Duty oyununda mevcuttu, dosyada sadece dil yazıyor.

Hocam inanın bende dün geceden beri her siteye bakmışımdır ölü linklerle dolu dediğiniz siteyede yüksek ihtimal denk gelmişimdir ama yok bulamadım üstüne bahsettiğiniz dil değiştirme dosyaları da oyunda yok (localization.txt) gibi dosyalar yani tek çare satıcının hesabın bölgesini değiştirmesi gibi duruyor.

Hocam inanın bende dün geceden beri her siteye bakmışımdır ölü linklerle dolu dediğiniz siteyede yüksek ihtimal denk gelmişimdir ama yok bulamadım üstüne bahsettiğiniz dil değiştirme dosyaları da oyunda yok (localization.txt) gibi dosyalar yani tek çare satıcının hesabın bölgesini değiştirmesi gibi duruyor.
Umarım insaflı davranır. Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı