Call of Duty Ghosts ve oyunlar açılıp kapanıyor

Denismoroti

Hectopat
Konu başlığında belirtmiş olduğum üzere, bu oyunda karşılaştığım bir hata üzerine buraya başvurmak istedim. Oyunu açtığım zaman açılıp kapanıyor çözümünü aramıştım bulamadım bende tamirciye gittim ve sorunu söylediğimde sorunun ısınma sorunu olduğunu ve işlemciye ve ekran kartına termal macun süreceğini söyledi kasayı getirdim ve termal macunu sürdü, eve geldiğimde hala aynı sorun yaşanıyor her şeyi denedim hızlattırdım CPU'yu her şeyi denedim ama olmadı ne yapmam gerekiyor bir bildiğiniz var mıdır acaba?

Sistemim;

i7-860, 2,80 GHz 2,93 MHz​

NVIDIA GT 9800 1 GB 128 bit.
4 GB RAM.
Windows 10 64 Bit.

Ek olarak: Sadece oyuna RAM'im ve ekran kartım yetmiyor 4 GB RAM fix gelmiş onu yapmıştım ve YouTube'da baktığım üzere oynanılabiliyormuş bu sistemle oynanmasada daha düşükleri var. (Call of Duty Ghosts ve Far Cry Primal'de yaşanıyor bu sorun)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani eğer çok bir şey beklemiyorum işte boyle oyunlari açsın derseniz 1K 1.2K arasi GTX 750 Ti var bütçeyi biraz aşabilir ama hem daha güncel hem DX 12 GT 1030 da alabilirsiniz çok fazla bir performans farkı yok GT 1030 da 1000TL civarlarinda bulunabilir 0 olarak eğer RAM'iniz ve işlemciniz iyiyse PUBG bile oynatabilir.

Pekala önerin için teşekkür ederim yardımın için de GT 1030 alacağım o halde ben

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı