Call of Duty Ghost'un hayal kırıklığı grafikleri

Komplike

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2014
Mesajlar
101
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
C.O.D Ghost'un grafikleri extra ayarlarda hatta Vsync aktif olduğu halde tatmin etmedi, başlıkta dediğim gibi hayal kırıklığı yaşadım. Acaba gerçekten grafikler umulduğu gibi değil mi yoksa benim donanım mı yetersiz?
  • İ5 4440
  • GTX770
  • 8GB RAM
  • VN247 Monitör
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim espri falan mı yapıyorsun sen nesi yetersiz? :) Geçenlerde ben de internet cafede baktım oyuna gerçekten hiç beğenmedim grafiklerini. Battlefield 4 fazlasıyla daha iyi bana göre.
Senin donanımın falan yetersiz değil oyun öyle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın bende kendime aynı soruyu sordum fakat bu kadar methedilen ve şişirilen bir oyununda bu grafiklerle sunulması beni şüphede bıraktı, ayriyeten sistem gereksinimleride abartılınca insan kendi sistemine acaba mı diye bakıyor.
 
Arkadaş o mor renk nedir öyle her yerde karşımızıa çıkıyor, GeForce Experience'de resimleri gördüm heyecanlandım biraz, oyuna bi girdim, MW serisi bile daha iyidir. Sanki gitgide daha kötüleşmeye başladı grafikler. Oyunun konusuda, trailer'da gaza getirdiği kadar iyi değildi. Umarım bu sefer sağlam bir oyun çıkartırlar ama trailer'daki patlamalardan anladığım gene aynı tas aynı hamam.
 
10 yıl sonra yazıyorum oyun gayet güzel

Call of Duty'den ne beklediğiniz de alamadığınızı hala anlamadım oyunu bir kere bile oynamayıp bu oyun çok kötü diyorsunuz öncelikle Infinity warfereden iyi modern warf3'ten biraz daha kötü bir oyun bazı beklentileri karşılamamış olabilir ama oyun kesinlikle kötü değil Call of Duty'ye göre iyi bile.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı