Call of Duty hangi sırayla oynanmalı?

AW farklı bir seri hocam.
Benzer derken adlarını kastediyorum. Biliyorum alakaları yok. Yapımcı ekip bile farklı zaten. MW 2 sonrasında geliştirici ekip değişiyor diye biliyorum zaten.

Hocam ama ek oyunlarda var mesela Advanced warfare, ghost gibi.

Benzer derken adlarını kastediyorum. Biliyorum alakaları yok. Yapımcı ekip bile farklı zaten. MW 2 sonrasında geliştirici ekip değişiyor diye biliyorum zaten.

Evet değişiyor ekip, MW 3'te başka birileri alıyor seriyi ve yapıyor, ama bence en iyi CoD ve MW serisi oyunu MW 3'tür, ve Türkçe dublajda var.

Evet değişiyor ekip, MW 3'te başka birileri alıyor seriyi ve yapıyor, ama bence en iyi CoD ve MW serisi oyunu MW 3'tür, ve Türkçe dublajda var.
Bana sorarsanız MW 2. CoD 1, 2 ve 3 çok güzeldi MW 1 ve 2 çok güzeldi MW 2 ve öncesini yapan ekibin başka oyunu olan Medal of Honor da çok iyi oyun.

Söylediğim öznel bir şey değil hocam 😅, ben neyin “öznel” “nesnel” olduğunu anlarım.
MW 2 metacritic 94. MW 3 metacritic 88. Kötü oyun değil evet fakat "bence" MW2 daha iyi. Uzatmayalım bir de hocam iyicene uzayacak bu muhabbet. Siz bu mesaja da yanıt verin bitirelim artık. En sonunda sen MW 3'ü savundun olacakmış diye korkuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı