Çözüldü Call of Duty "hueneme-negev" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KYRYZUM

Decapat
Daha fazla  
Call of Duty oyununa giremiyorum. girmeye çalıştığımda Hueneme-NEGEV hatası alıyorum. Superonline kullanıyorum fakat telefonun mobil erişim noktasını bilgisayara bağladığım zaman telefonumun interneti üzerinden oyuna girebiliyorum. Tabii ki çok internet harcıyor. Evimin internetinden girmemi sağlayacak bir çözüm yolu var mıdır?

Çözüm
Super Online'de öyle bir sıkıntı var sanırım arkadaşımdada aynı sorun vardı Superonline arayarak statik IP ile çözmüştü hocam başka çözümü varsa arkadaşlar yardımcı olur bizde ancak öyle çözmüştük.
Super Online'de öyle bir sıkıntı var sanırım arkadaşımdada aynı sorun vardı Superonline arayarak statik IP ile çözmüştü hocam başka çözümü varsa arkadaşlar yardımcı olur bizde ancak öyle çözmüştük.

Çözüm

Statik IP ekstra para istiyor diye biliyorum fakat en son onu yapacağım artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı