Call of Duty: Modern Warfare 2 714 TL

Ben ilk Modern Warfare oyunu daha çok beğenmiştim. Sırf fiyatından dolayı kötü demiyorum yani.

Ben hem fiyatından dolayı hem MP hem de hikayesinden dolayı diyorum. Hikayesinde etkileyici bir taraf göremedim Modern Warfare çıktığında bambaşka bir oyundu Clean House görevinde herkes erimişti resmen. Zaten artık bu oyunları alan Online için alıyor. E Online tarafında Modern Warfare hala aktif o zaman o parayı vermeye gerek yok.

Ya abi şu oyunu alamıyorum diye gittim Cold War Aldım kafayı yiyicem bir oyun nasıl indirimli 714 tl olabilir ya aklım almıyor
O da çok kaliteli bir oyun.

Şu fiyata asla alınmaz. Gidin Cold War veya Modern Warfare 1 alın. Oyunda ne hikaye iyi ne de multiplayer. Sadece ghost karakterini görmek için 700 TL etmez.
Bence ikisi de şaheser. Multiplayer modunda ground ve deathmatch modlarını çok seviyorum. Arkadaşı olanlar için cooperative modu eşsiz bir deneyim sunuyor.

O da çok kaliteli bir oyun.

Bence ikisi de şaheser. Multiplayer modunda ground ve deathmatch modlarını çok seviyorum. Arkadaşı olanlar için cooperative modu eşsiz bir deneyim sunuyor.

Ben adı ne bilmiyorum ama Battlefield V'e CoD Modern Warfare (2019)da bir mod var conquer mi ne 30V30 3 bölge kapıyorsun bayılıyorum o moda sanırım cold warda yok deathmatch çok sevmiyorum ne yalan söyleyim Battle.net'te Diablo'lar indirime girse bir tane de Diablo alacaktım da Allah korusun indirim falan yaparlar az kazanırlar yapmamışlar.

Ben adı ne bilmiyorum ama Battlefield V'e CoD Modern Warfare (2019)da bir mod var conquer mi ne 30V30 3 bölge kapıyorsun bayılıyorum o moda sanırım cold warda yok deathmatch çok sevmiyorum ne yalan söyleyim Battle.net'te Diablo'lar indirime girse bir tane de Diablo alacaktım da Allah korusun indirim falan yaparlar az kazanırlar yapmamışlar.
Olmaması gerçekten çok kötü olmuş. MW 2019'un ground war modunu YouTube'dan izledim, haritaları çok hoş görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı