K kaxusmorgan Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Xbox Gamepass ile COD MW2 indirdim fakat ya oyun kilitlendi diyor ya da anti cheat çıktıktan hemen sonra kapanıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
Xbox Gamepass ile COD MW2 indirdim fakat ya oyun kilitlendi diyor ya da anti cheat çıktıktan hemen sonra kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
rxckcity Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 240 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2025 #2 241212 dedi: Windows tuşu+X'e basın > Uygulamalar'ı seçin > Call of Duty > Advanced'i arayın > Geri Yükleme Ardından, aynı sayfada Onar'a basın. Xbox Uygulamasının kendisi aracılığıyla başka bir yöntem daha var: Xbox Uygulamasında, oyun başlığınızın oynat düğmesinin yanındaki [...] düğmesini seçin ve Yönet'i seçin. Dosyalar'ı seçin, ardından Doğrula ve Onar'ı seçin > devam etmek için Evet'i seçin. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu Black Ops 6 için de yaşamışlar. Çözüm olarak bu mesaj işaretlenmiş. Siz de deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
241212 dedi: Windows tuşu+X'e basın > Uygulamalar'ı seçin > Call of Duty > Advanced'i arayın > Geri Yükleme Ardından, aynı sayfada Onar'a basın. Xbox Uygulamasının kendisi aracılığıyla başka bir yöntem daha var: Xbox Uygulamasında, oyun başlığınızın oynat düğmesinin yanındaki [...] düğmesini seçin ve Yönet'i seçin. Dosyalar'ı seçin, ardından Doğrula ve Onar'ı seçin > devam etmek için Evet'i seçin. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu Black Ops 6 için de yaşamışlar. Çözüm olarak bu mesaj işaretlenmiş. Siz de deneyebilirsiniz.
KS KS K kaxusmorgan Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #3 rxckcity dedi: Aynı sorunu Black Ops 6 için de yaşamışlar. Çözüm olarak bu mesaj işaretlenmiş. Siz de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim fakat işe yaramadı. Artı 0 Eksi
rxckcity dedi: Aynı sorunu Black Ops 6 için de yaşamışlar. Çözüm olarak bu mesaj işaretlenmiş. Siz de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim fakat işe yaramadı.