- Makaleler
- 26
Çıkar mutlaka.
Çıkmaz. 3 yıldır çıkmamış şimdi mi çıkacak?
Çıkar mutlaka.
Çıkarsa oynarız çıkmazsa da oynamayız bir oyundan ne olacak.Çıkmaz. 3 yıldır çıkmamış şimdi mi çıkacak?
Çıkar mutlaka.
Korsan devam.
Herkes MP sevmez. Ben mesela hiç sevmiyorum şahsen. CoD oyunlarında hiçbir zaman MP oynamadım hep sp bölümleri için oynadım fakat bu oyunun kırılamamasının ana sebebi zaten MP odaklı olması. Şu saatten sonra CoD serisinden zaten iyi bir hikayeli oyun beklemekte çok mümkün değil.
Çıkar mutlaka.
Bu fikrimden de vazgeçtim. Şu an aktif olarak 100 bine yakın oyuncu gözüküyor. Ben bu oyun için çeklien son Youtube videolarının izlenmelerini görünce bu oyun seneye oynanmaz diye düşündüm ama neredeyse 3 yıllık bir oyunda 100k oyuncu varsa, hemen bitmez.Biraz baktım, şu anda oyun bulunuyormuş ama, çok uzun süre böyle gitmez gibi.
Modern silahların bulunduğu son 2 oyun bu oyun ve BO CW. Muhtemelen oyuncuların büyük kısmı yeni MW2'ye geçecektir. Efsane bir oyun olmadığı için de eski MW'ler gibi oynayanının kalacağını sanmıyorum. Bir an çok hypelandım ama yok ya, almayacağım.
Ayrıca hikayesi berbat.
Cod'un devasa bir oyuncu kitlesi var, aynı şekilde Gamepass'in de. Geldiği anda Gamepass'e bindireceği yükü tahmin edemiyorum. Bence hemen gelmez 4-5 ayı vardır daha ama Microsoft bu, şaşırtabilir.Bu oyun ne zaman Game Pass'e gelir tahminen?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.