Call of Duty Modern Warfare Battle royale sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

aMr0d1

Decapat
Katılım
12 Mart 2020
Mesajlar
7
Selamlar CoD'un Battle royal modunda sorun yaşıyorum oyuna sahibim normal multiplayer moden de oyunu gayet akıcı oynıyabiliyorum bir sorun yok ama bu Battle royal modunda oyun bazen yükleme ekranında kalıyor bazen oyuna bağlanıp pingim olmamasına rağmen oyunda lag varmış gibi geri atıyor ama bu sorun sadece Battle royal modunda FPS'im normal pingim normal bu konuyu bayağı araştırdım bulamadım umarım yardımcı olacak arkadaşlar vardır.
 
5 Kere falan denedikden sonra :) arada da olsa oyuna giriyor ilk 5 dakika loss değerim %100 % 50 değişiyor ama oyunda 5 dakikda falan geçince normal 0 düşüyor ama normal multiplayer modunda hiç bir sorunum yok orada gayet sorunsuz akıcı oynıyabiliyorum sadece Battle royal modun da böyle oluyor.


Dostum aynı sorun bende de var normal multi modunda bir sorun yok bizim intertte alakalı bir durum değil sanırım.

aktarıldı
Istanbul da kablonet kullanan bir arkadasim 0 paketloss ile oynuyor. Ben izmirde 80-120 paket loss ile oynuyorum. Telefon int baglayinca ama (avea) paket kaybim olmuyor. Izmir bolgesi kablonette mi bi sorun var ?
 
herkese merhaba, düne kadar oyunda sorunum yoktu. dün sabah bir tur b.royal oynadım. oyun bitti gittim bir kahve koydum geri geldim yeni oyuna başladım. başlayan oyunda (bu arada gameloop üzerinden pc de oynuyorum) mouse devre dışı kaldı. ctrl tuşuna basınca mouse imlecine geçiyor fakat tekrar ctrl ye basınca hem klavye hareket tuşları hem de mouse devre dışı kalıyor. mouse u ileri itince ileri saga sola çekince sağa sola gidiyor. mouse ateş tuşları ateş etmiyor. şimdiye kadar böyle bir şey hiç olmamıştı. sorun ne olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı