Call of Duty Modern Warfare en ucuz nereden alabilirim?

G2a'den 4 sene önce bf3 premium edition almıştım oyun kodunu originde okuturken hiçbir sorun yaşamadım ancak o zamanlar watch dogs'da ubisoft yüzünden çok sorun yaşayanlar olmuştu.

Şahsen ben steam indirimlerini beklerdim illa da oynayacaksan da 16 gb ram parası vermeni istemem. Ülkemiz koşullarına göre oyun fiyatlarını belirlemeli oyun satıcıları.

Yoksa bütcesi az olanlar yukarıdaki gibi korsanı övmeye devam edecek.
Bu fiyatları ben artık oyuna verilen bir emekten ziyade oyunu üreten firmaya bağışta bulunmak gibi görüyorum ki bir oyunu üretirken bunun masrafı 2 yılda kişi başı 100 dolar nasıl olabilir bunun açıklamasını yapmalarını bekliyorum oyun şirketlerinden.
Bu kadar yüksek meblağ paralar oyun üreten firmaların porche villa almasına mı gidiyor acaba?
Kim bilir?
 
G2A'dan kartımla alışveriş yaptım BF4 almıştım 1 hafta sonrasında kartımdan 5 saniyede 150 işlem denendi kartta koruma olduğu için kayıp yaşamadım hemen kapattırdım kartı sadece G2A da kullandığım için %100 oradan dolayı bu olay başıma geldi diyebiliyorum. Bu olaydan sonra hiçbir şekilde bu siteden alışveriş yapmadım yapmam. 151 oyun 5 adet program satın aldım Steam'dan başka bir platform kullanmıyorum kullanırsamda ucuz pahalı demeden platform üzerinden alışveriş yapıyorum aracı site kullanmıyorum. Daha düne kadar Steam'da %50 indirim vardı CoD serilerinde kaçırmışsın ama bekle yaz indirimlerinde güzel indirim yakalarsın.
 
Bazı arkadaşlar Rus VPN ile ucuza almak mümkün diyor da acaba ban vs. risk var mıdır veya herhangi bir sorun var mıdır ona göre VPN ile yarın alacağım da..
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı