Çözüldü Call of Duty Modern Warfare II'de arkadaşla oynamak için hangi seçenek seçilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımla Modern Warfare 2'de split screen ile oynamak istiyoruz. Biraz baktım varmış sanırım. Yükleme yerine geldim.
Eklentiler arasinda; Campaign, Co op, Multiplayer, Warzone2 var. Online oynamayacağım. Sadece arkadasla oynayacağım. Hangilerini secmeliyim ? Ayrıca Series S'te iki tane oyun gözüküyor. Bir tane Modern Warfare II bir tane de Modern Warfare 2 var. Birisi Xbox 360 gözüküyor. Diğeri Series S için. Resimdeki gibi. Tam anlayamadım mavi olan Warzone mi yoksa hata mı?

İki oyun da böyle gözüküyor. Mavili oyuna girince böyle. Warzone da split screen yok ama Modern Warfare 2'de var gibi gözüküyor. Sıkıntı olsun istemiyorum.

Dosya Ekleri

• 20230718_005102.jpg
    20230718_005102.jpg
    329,8 KB · Görüntüleme: 559
Son düzenleme:
Çözüm
1. sıradaki mavi olanda Modern Warfare 2 var ise split screen vardır, sadece Warzone ise split screen yoktur. Yükleme ekranında Modern Warfare 2 seçeneği çıkıyorsa, o seçeneği seçin ve önceki mesajda attığım videoyu uygulayın. İyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı