Call of Duty Modern Warfare III, resmi olarak 24 Temmuz'da Game Pass'e ekleniyor

Hikayesini pek önermiyorum. Can sıkıntısından girer oynarsın çıtır çerezlik bir hikayesi var, önceki oyunlar gibi hiç değil zaten. Hikayenin de öyle önceki oyunlarla pek bir bağlantısı yok yani oynarsan yadırgamazsın.
Olay hikayesinin nasıl olduğu değil, sunumu. Ana görev diye botlarla oynadığın battle royale oyunu tarzı open combat mission’larla dolu bir oyun çıkartamazsın.

MW2023 için spoiler var.
soap ise boş sahneyle öldüremezsin

Olay hikayesinin nasıl olduğu değil, sunumu. Ana görev diye botlarla oynadığın Battle Royale oyunu tarzı open combat Mission'larla dolu bir oyun çıkartamazsın.

DLC olacak bir oyunu Full sürüm olarak çıkaramazsın.

Uzun zamandır CoD oynamıyordum oynamak için sebebim oldu güzel haber.

@bados123, katılıyorum. 2013 ve sonrasında çıkan oyunların neredeyse hiçbirinde adamakıllı hikaye yok ve bu da heyecanlandırmıyor. PS oyunlarını dahil etmiyorum. Onların iyi kötü bir hikayesi var ve mesela harika bir oyun olan Evil West'in bile adamakıllı hikayesi yok.
Evil West'i şuan oynuyorum gameplay, grafikler, atmosfer harika fakat hikayesi klişe gibi geldi gözüme. Mantık iyi fakat sunumu kötü ara sahneleri geçmemek için zor duruyorum bazen. Birde fight için bölgeye girme zorunluluğu bi tık saçma.

Arkadaşlar lütfen oyuna çöp, dlc, kötü oyun diyenlere aldanmayın. İnanın hiçbiri oyunu ya oynamadı ya da bir dakika baktılar sadece gameplay’e. Hikaye kısmı için kesinlikle beklenti içerisinde olmayın ama Multiplayer kısmı sizi cidden zevkten dört köşe yapar, inanılmaz eğlenirsiniz. İnanılamaz fazla silah çeşitliliği, bir sürü oyun modu, vuruş hissiyatı, movement. Gerçekten uzun zaman sonra gelen en eğlenceli multiplayeri olan cod serisi bu oyundur özellikle mw2 faciasından sonra ilaç gibi gelmiştir. İndirin, oynayın. Multiplayerde Türk oyuncuları daha fazla görmeyi istiyoruz gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı