Call of Duty Modern Warfare III, resmi olarak 24 Temmuz'da Game Pass'e ekleniyor

@bados123, katılıyorum. 2013 ve sonrasında çıkan oyunların neredeyse hiçbirinde adamakıllı hikaye yok ve bu da heyecanlandırmıyor. PS oyunlarını dahil etmiyorum. Onların iyi kötü bir hikayesi var ve mesela harika bir oyun olan Evil West'in bile adamakıllı hikayesi yok.

@Destiels dostum en son inanmıyordun şimdi tekrar bakabilirsin.

Hayatımda hiç CoD oynamadım. Hangisi ile başlayayım? Hangi sırayla gidilmeli? Hikaye odaklı oynayacağım multiplayer değil.

Bunun için ayrı konu açmanız daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden MW1 (2019) ile başlamadılar acaba. Aralarında hikaye olarak hiçbir bağlantı yok mu? Daha eski oyunların sonradan eklenme ihtimali var mı?

Neden MW1 (2019) ile başlamadılar acaba. Aralarında hikaye olarak hiçbir bağlantı yok mu? Daha eski oyunların sonradan eklenme ihtimali var mı?

Hocam neden başlamadılar çünkü sezon 5 geliyor Warzone ve güncel olarak MW3 var o yüzden.

Hocam daha sonra getirirler mi sence? Ve geldiğinde MW3 hala Game Pass'te olur mu?
Sırayla oynamak istiyordum açıkçası.

Gelir ama şu an güncel oyunlara önem veriyorlar charlie Intel bu yıl sonuna kadar gelecek demişti. BO6'nın hype bitince onlarda gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…