S stinkie Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 MW 1-2-3 DLC'leriyle 120 TL alınır mı?
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 18 Mart 2023 #2 Güzel seri , fiyatı da iyi. Almaya değer.
S stinkie Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #3 Krieger45 dedi: Güzel seri , fiyatı da iyi. Almaya değer. Genişletmek için tıkla... Alındı teşekkürler.
Krieger45 dedi: Güzel seri , fiyatı da iyi. Almaya değer. Genişletmek için tıkla... Alındı teşekkürler.
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 18 Mart 2023 #4 stinkie dedi: Alındı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 1.ve 2. oyunda sade tr yama,3.oyunda ise tr dublaj vardır. Keyifli oyunlar.
stinkie dedi: Alındı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 1.ve 2. oyunda sade tr yama,3.oyunda ise tr dublaj vardır. Keyifli oyunlar.
S stinkie Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #5 Krieger45 dedi: 1.ve 2. oyunda sade tr yama,3.oyunda ise tr dublaj vardır. Keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Evet evet biliyorum teşekkürler. İyi akşamlar dilerim.
Krieger45 dedi: 1.ve 2. oyunda sade tr yama,3.oyunda ise tr dublaj vardır. Keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Evet evet biliyorum teşekkürler. İyi akşamlar dilerim.
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 18 Mart 2023 #6 stinkie dedi: Evet evet biliyorum teşekkürler. İyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Size de iyi akşamlar.
stinkie dedi: Evet evet biliyorum teşekkürler. İyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Size de iyi akşamlar.
Emir Candemir Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #7 Krieger45 dedi: 1.ve 2. oyunda sade TR yama,3.oyunda ise TR dublaj vardır. Keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Reis peki zam gelme ihtimali var mı bir sonraki indirime kadar.
Krieger45 dedi: 1.ve 2. oyunda sade TR yama,3.oyunda ise TR dublaj vardır. Keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Reis peki zam gelme ihtimali var mı bir sonraki indirime kadar.
S stinkie Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #8 Emir Candemir dedi: Reis peki zam gelme ihtimali var mı bir sonraki indirime kadar. Genişletmek için tıkla... Var gibi görünüyo paket 60$
Emir Candemir dedi: Reis peki zam gelme ihtimali var mı bir sonraki indirime kadar. Genişletmek için tıkla... Var gibi görünüyo paket 60$
Emir Candemir Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #9 stinkie dedi: Var gibi görünüyor paket 60$ Genişletmek için tıkla... Bir sonraki indirimde zamlanırmı Forza 4 alacağım bunu da öbür indirimde alayım dedim.
stinkie dedi: Var gibi görünüyor paket 60$ Genişletmek için tıkla... Bir sonraki indirimde zamlanırmı Forza 4 alacağım bunu da öbür indirimde alayım dedim.
S stinkie Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #10 Emir Candemir dedi: Bir sonraki indirimde zamlanırmı Forza 4 alacağım bunu da öbür indirimde alayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bilemiyoruz ki işte maalesef kumar gibi. Zamlar önceden haber verilse keşke. Ben de alıcaktım forza, ikisi arasında seçim yaptım. İmkanınız varsa ikisi de alınır ama yoksa en çok istediğinizi alın derim. Zamlanmayabilir de ümidimizi de korumak lazım
Emir Candemir dedi: Bir sonraki indirimde zamlanırmı Forza 4 alacağım bunu da öbür indirimde alayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bilemiyoruz ki işte maalesef kumar gibi. Zamlar önceden haber verilse keşke. Ben de alıcaktım forza, ikisi arasında seçim yaptım. İmkanınız varsa ikisi de alınır ama yoksa en çok istediğinizi alın derim. Zamlanmayabilir de ümidimizi de korumak lazım