Call of Duty: Modern Warfare serisi severleri

Bu yıl Modern Warfare 2 Remastered ve MW3'ü tekrar bitirdim. Bu oyunun en büyük sorunu, hatta CoD'un genel olarak en büyük sorunu hikayenin çok kısa tutulması. Biraz oynayayım diyorsun hop oyun bitiyor, ne olduğunu anlayamadan final sahnesindesin.
 
Abimi oynarken gormustum, sonrasinda bikgisayara format attigimizi sandik halbuki atmamisiz. Ben bilgisayari kurcalarken buldum ve oynadim.
 
Öncelikle merhaba :). Bu konuyu Modern Warfare serisinin sevenlerinin toplanması ve sohbet etmesi için açtım. Modern Warfare serisini seven kişilerin bir araya geldiği bu konuda sizlere soracağım bazı sorularım var. Siz de bana sorunuz varsa sorabilirsiniz. İlk olarak oyuna nasıl başlamıştınız? Ben oyuna başlamadan önce sadece Call of Duty 2 oynuyordum ve price'ın vs. resimlerini görünce bu nasıl Call of Duty, sıkıcıdır bu diyordum. Yaşım da küçüktü o zaman ve bir denemek istedim. Call of Duty 4 Modern Warfare'ı oynadım ve gerçekten oynamamakta hata yaptığımı anlayıp oyunu çok sevdim. Diğer sorum ise Modern Warfare serisinin en sevdiğiniz oyunu nedir? Not: 2019'da çıkan oyundan bahsetmiyorum. Reboot olduğu için eski oyunları yok sayıyor. Bunun için hikaye anlamında sevemediğim bir oyun.

Modern Warfare 1 zamanına göre çok iyiydi şimdi biraz sıkıcı. Modern Warfare 2 çok efsane bir oyun. Modern Warfare 3 olmasa da olurmuş çok sıkıcı bir oyun. Ama en iyi Call of Duty oyunu Black Ops 2'dir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı