Call of Duty Modern Warfare Warzone nedir?

Karayel51

Hectopat
Bu yeni çıkan oyuna 175 GB alan isteniyor. Oyun nedir ne değildir bilen arkadaşlar biraz bahsedebilirse sevinirim. Battleroyale için büyük dosyalar.
Harita büyük mü?
Silah markalarının patenti var mı?
Binilebilen hava aracı var mı?

Silah marka patenti yok. Binilen araclar var evet ama daha cok atmosfer ortami yakalamak istemisler. Harita cok buyuk değil ama daha gelistirme asamasinda ve pek stabil degil. Desync sorunları var. Ben de şaşırdım ve bence bundan. Yakın zamanda boyut düşer diye düşünüyorum.

San

Sanırım BR modu için Activision tüm oyunu indirmeyi zorunlu tutmuş, bundan dolayı boyut fazla.

175 GB oyunun kendisi yani COD: MW. Öte yandan Warzone oyun içinde bir mod. Benim için öyle en azından. 22 GB güncelleme aldım. Oyuna sahip olmayıp direkt Warzone indirecek kişilerin 110 GB maksimum dolaylarında indirme yapması gerekiyor. Oyun kesinlikle değer ki ücretsiz verilmiş bu çok şaşırtıcı.

Season pass'ler ile sattıkları oyunlardan daha fazla para kazanacaklar. Ama ilk 6 aydan sonra.

Solo modu çıkmalı ama ya. Milleti kaldırmaktan ya da çatışmaktan oyun oynanmıyor.

e-mail geldi call of duty warzone ücretsiz indirin oynayın diye . bu oyun çoklu bi oyunmu? çoklu oyun sevmiyorumda singleplayer varmı, hikaye modu felan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…