Call of Duty: MW Warzone BR

Ben dün gece indirip oynanış mekaniklerine baktım, akıcılık çok hoşuma gitti. Tüm silahlarını değiştirip eklentileri güncelleyebileceğin drop çağırma özelliği var. İki farklı modu var, biri klasik battle royale, diğeri de para toplanılan bir mod sanırım, çok detayını bilmiyorum. Ama dediğim gibi oyunun akıcılığı çok hoşuma gitti. Animasyonlar filan güzel olmuş.

Bu akşam deneyeceğim. Dün işlerim uzun sürdü giremedim. Güncellemesi bana 22 GB oldu. Oyun var idi zaten ondan dolayı. Normalde COD-MW şuan FPS açlığımı en iyi gideren oyun. Bence en iyisi diyebilirim. Oyun çok hızlı akıyor ki ben bu tarz oyunları seri oynarım. Çünkü saniyeler bazen de saliselerle çalıştığınız bir mücadeleye dönüşüyor oyun. Bu bağlamda bu modda da aynı durumlar söz konusudur. Bu oyun Türkiye'de niye tutmuyor anlamıyorum ama cidden çok çok güzel. Umarım bozulmaz. Çok zengin içerik, çok hızlı oyun deneyimi, hızlı eşleşme, çok fazla mod ve detaylar... Diyeceğim o ki kesinlikle denemelisiniz bu oyunu. En azından bu modunu.

Ben dün gece indirip oynanış mekaniklerine baktım, akıcılık çok hoşuma gitti. Tüm silahlarını değiştirip eklentileri güncelleyebileceğin drop çağırma özelliği var. İki farklı modu var, biri klasik Battle royale, diğeri de para toplanılan bir mod sanırım, çok detayını bilmiyorum. Ama dediğim gibi oyunun akıcılığı çok hoşuma gitti. Animasyonlar falan güzel olmuş.
2. mod yani Plunder modu galiba Fortnite'a gelen John Wick özel modunun Call of Duty hali.

CoD Mobile'ın iyileştirilmiş grafikli versiyonu gibi birşey. 1-2 ay popüler olur daha sonra unutulur.
Call Of Duty Modern Warfare'ın "Battle Royale" modu oyun.

Arkada maalesef Rainbow Six Siege güncellemesi başladığı için oyunun indirmesi bitmedi yarın denemeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı