Pay 2 Win olmasının imkanı yok zaten. Mantıklı düşün birazcık.Pay 2 Win olmasında.
Edit: P2W değilmiş.
Pay 2 Win olmasının imkanı yok zaten. Mantıklı düşün birazcık.Pay 2 Win olmasında.
Edit: P2W değilmiş.
2. mod yani Plunder modu galiba Fortnite'a gelen John Wick özel modunun Call of Duty hali.Ben dün gece indirip oynanış mekaniklerine baktım, akıcılık çok hoşuma gitti. Tüm silahlarını değiştirip eklentileri güncelleyebileceğin drop çağırma özelliği var. İki farklı modu var, biri klasik Battle royale, diğeri de para toplanılan bir mod sanırım, çok detayını bilmiyorum. Ama dediğim gibi oyunun akıcılığı çok hoşuma gitti. Animasyonlar falan güzel olmuş.
Call Of Duty Modern Warfare'ın "Battle Royale" modu oyun.CoD Mobile'ın iyileştirilmiş grafikli versiyonu gibi birşey. 1-2 ay popüler olur daha sonra unutulur.
Evet, biliyorum ama daha iyi olacağını düşünüyordum.Call Of Duty Modern Warfare'ın "Battle Royale" modu oyun.
Tam öyle diyorduk ki R6 Siege'e 66 GB güncellemeyi gördümNe? 150 kişi mi? 100 GB mı? Yok kardeşim, R6, CS:GO ve diğer offline oyunlara devam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.