Çözüldü Call of Duty®: Modern Warfare hikaye moduna girerken yükleme ekranında takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

UmutMelihAkyol

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TECHNOPAT-TWO WIN
ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
CORSAIR 16GB Vengeance RGB PRO SL Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci
ASUS PRIME H610M-A 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP D-Sub mATX Anakart
Meslek
Öğrenci
RAM
Corsair 16 GB DDR4 3200 MHz
Ekran kartı
ASUS DUAL RX 6750 XT
Anakart
ASUS PRIME H610M-A D4
İşlemci
i5-12400F
Arkadaşlar,
Call of duty®: Modern warfare® oyununu yeni satın aldım. Hikaye moduna girdiğim de;

1695910152871.png

Bu ekranda önceki deneyişimde 40 dakika, şu an arka planda hala açık 1 saattir açık hala bu ekran da sabit bir şekilde kaldı. Oyun dosyalarını doğruladım olmadı. Multiplayer'a girebiliyorum.

Oyun 2023 çıkışlı yeni oyunu. (https://store.steampowered.com/app/2000950/Call_of_Duty_Modern_Warfare/)

Çözüm
Warzone'a AMD 23.9.3 değişiklikler geldi. O yüzden giremiyor olabilirsiniz. (MW2019 ile Warzone dosyaları bir tutuluyor.)
Bu güncelleme yapmadan önce de sanki girdim diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Eğer driverdan ise ne zaman düzelir? Ya da ben driver eski sürüme geçmeden halledebilir miyim?

ÇÖZÜM: Hikaye moduna giriş yapmadan önce grafik ayarlarını en düşüğe çekip girdim. Hikaye modu direkt açıldı. Daha sonrasında ayarları tekrardan eski haline en yükseğe çektim sorun olmadı. Artık girebiliyorum.
Warzone'a AMD 23.9.3 değişiklikler geldi. O yüzden giremiyor olabilirsiniz. (MW2019 ile Warzone dosyaları bir tutuluyor.)
Bu güncelleme yapmadan önce de sanki girdim diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Eğer driverdan ise ne zaman düzelir? Ya da ben driver eski sürüme geçmeden halledebilir miyim?

ÇÖZÜM: Hikaye moduna giriş yapmadan önce grafik ayarlarını en düşüğe çekip girdim. Hikaye modu direkt açıldı. Daha sonrasında ayarları tekrardan eski haline en yükseğe çektim sorun olmadı. Artık girebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam aynı sorun bende de oldu. ama oyunun ayarlarında grafik ayarlarını en düşüğe getirebileceğim bir yer yok. Yani ayarlar kısmında graphics e girince low high vs yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aynı sorun bende de oldu. ama oyunun ayarlarında grafik ayarlarını en düşüğe getirebileceğim bir yer yok. Yani ayarlar kısmında graphics e girince low high vs yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayarlar kısmının fotoğrafını atabilir misin?

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı