5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.334 Makaleler 2 Çözümler 7 22 Mart 2023 #21 xKingFishTRx dedi: Zombisi için alınır mı peki Genişletmek için tıkla... Sadece iki oyununu oynadım, indirim varken almanızı öneririm. Fakat "hikâyesi için" alınır. World at War ve Black Ops serisinin ilk oyununun hikâye modu harika, öneririm.
xKingFishTRx dedi: Zombisi için alınır mı peki Genişletmek için tıkla... Sadece iki oyununu oynadım, indirim varken almanızı öneririm. Fakat "hikâyesi için" alınır. World at War ve Black Ops serisinin ilk oyununun hikâye modu harika, öneririm.
xKingFishTRx Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #22 132923 dedi: BO3'ü zombisi için AW'ı da hikaye modu için oynanır demiştim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim brom kusura bakma bu arada rahatsızlık için de ❤
132923 dedi: BO3'ü zombisi için AW'ı da hikaye modu için oynanır demiştim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim brom kusura bakma bu arada rahatsızlık için de ❤