Ben Ghosts'a kadar sabredebildim. Sizin bu seri ile olan imtihanınız ne kadar sürdü?
Celeron Laptop'um var aslında biraz yenilerini kaldırmadı hocam
Bundan başka Call of Duty 1 var ki, sıkıcı ve zor olduğundan bitiremedim.
Ben Ghosts'a kadar sabredebildim. Sizin bu seri ile olan imtihanınız ne kadar sürdü?
Cod 1 efsanedir hocam 2-3 ay önce tekrardan ve tekrardan bitirdim, fps oyunlarında aiminiz iyiyse cod 1 çok basit olacaktır çünkü sol clickten ibaretCeleron Laptop'um var aslında biraz yenilerini kaldırmadı hocamhatırladığım kadarıyla oynayıp bitirdiklerim şunlar: Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty Modern Warfare 2. Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty world at war, Call of Duty Black Ops 2. Black Ops 1'i oynayamadım çünkü takılıyordu. PS3 alabilirsem bakalım yeniden oynayacağım oynadıklarımı.
Advanced Warfare.
CoD 1 efsanedir hocam 2-3 ay önce tekrar ve tekrar bitirdim, FPS oyunlarında aiminiz iyiyse CoD 1 çok basit olacaktır çünkü sol Click'ten ibaret![]()
Celeron dizüstüm var aslında biraz yenilerini kaldırmadı hocamHatırladığım kadarıyla oynayıp bitirdiklerim şunlar: Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty World at War, Call of Duty Black Ops 2. Black Ops 1'i oynayamadım çünkü takılıyordu. PS3 alabilirsem bakalım yeniden oynayacağım oynadıklarımı.
Evet hocam bazı yerlerde jumpscare gibi geliyorlar, hiç korkmadım diyemem açıkçasıBiraz kolsuz olabilirim hocam. Ama düşman çok hızlı tepki veriyor ya. Fark edince öyle hızla dönüyor ki adama kedi sanarsın.
Accep benim PC kaldırın mı?Oyunları çok pahalı normalde. İndirimde bile pahalı sayılır hatta. Ancak bir COD4: MW almak farz oldu.
Eki Görüntüle 1170103
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.