Call of Duty serisi indirimde

Ben Ghosts'a kadar sabredebildim. Sizin bu seri ile olan imtihanınız ne kadar sürdü?

Celeron Laptop'um var aslında biraz yenilerini kaldırmadı hocam :D hatırladığım kadarıyla oynayıp bitirdiklerim şunlar: Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty Modern Warfare 2. Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty world at war, Call of Duty Black Ops 2. Black Ops 1'i oynayamadım çünkü takılıyordu. PS3 alabilirsem bakalım yeniden oynayacağım oynadıklarımı.

Bundan başka Call of Duty 1 var ki, sıkıcı ve zor olduğundan bitiremedim.

Celeron Laptop'um var aslında biraz yenilerini kaldırmadı hocam :D hatırladığım kadarıyla oynayıp bitirdiklerim şunlar: Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty Modern Warfare 2. Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty world at war, Call of Duty Black Ops 2. Black Ops 1'i oynayamadım çünkü takılıyordu. PS3 alabilirsem bakalım yeniden oynayacağım oynadıklarımı.

Cod 1 efsanedir hocam 2-3 ay önce tekrardan ve tekrardan bitirdim, fps oyunlarında aiminiz iyiyse cod 1 çok basit olacaktır çünkü sol clickten ibaret :)

Celeron dizüstüm var aslında biraz yenilerini kaldırmadı hocam :D Hatırladığım kadarıyla oynayıp bitirdiklerim şunlar: Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty World at War, Call of Duty Black Ops 2. Black Ops 1'i oynayamadım çünkü takılıyordu. PS3 alabilirsem bakalım yeniden oynayacağım oynadıklarımı.

Ben COD 4'ün yeniden düzenlenmiş sürümüyle başlayıp ardından MW2'nin yeniden düzenlemesiyle devam ettim. Daha sonra BO1 ve MW3, bunlardan sonra da BO2 oynadım. En son da Ghosts'u oynayıp bıraktım seriyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı