Call of Duty serisi indirimde

Ben Ghosts'a kadar sabredebildim. Sizin bu seri ile olan imtihanınız ne kadar sürdü?

Celeron Laptop'um var aslında biraz yenilerini kaldırmadı hocam hatırladığım kadarıyla oynayıp bitirdiklerim şunlar: Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty Modern Warfare 2. Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty world at war, Call of Duty Black Ops 2. Black Ops 1'i oynayamadım çünkü takılıyordu. PS3 alabilirsem bakalım yeniden oynayacağım oynadıklarımı.

Bundan başka Call of Duty 1 var ki, sıkıcı ve zor olduğundan bitiremedim.

Cod 1 efsanedir hocam 2-3 ay önce tekrardan ve tekrardan bitirdim, fps oyunlarında aiminiz iyiyse cod 1 çok basit olacaktır çünkü sol clickten ibaret

Keşke biraz daha düşseymiş hala pahalı. Oyun çıkalı kaç yıl olmuş 36TL.

Ben COD 4'ün yeniden düzenlenmiş sürümüyle başlayıp ardından MW2'nin yeniden düzenlemesiyle devam ettim. Daha sonra BO1 ve MW3, bunlardan sonra da BO2 oynadım. En son da Ghosts'u oynayıp bıraktım seriyi.

Biraz kolsuz olabilirim hocam . Ama düşman çok hızlı tepki veriyor ya. Fark edince öyle hızla dönüyor ki adama kedi sanarsın.
Evet hocam bazı yerlerde jumpscare gibi geliyorlar, hiç korkmadım diyemem açıkçası

120 TL'ye Cod MW 2019 aldım bir hafta önce. MW Remastered 120 TL. Gerçekten abartılmış bu fiyatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…