Steam Call Of Duty Serisi İndirimde!

Hak etme kısmı farklı değişkenlik gösterebilir şu an için dolar kuru gerçekten problem ama eskiden her oyun beleş fiyattı yani o zaman toplayacaktınız ben alabildiğim her şeyi aldım her şeyi geçtim zaten Steam 1 ay önce duyurdu bu olayı o sırada büyük indirim dönemine denk geldi o zaman yine alabilirdi herkes.
Hocam o dönemlerde aklım pek ermiyordu. O dönemler köşeye atsaydım dediğim çok oyun var.

Dolar kuru gelmeden bu oyunları toplayacaktınız o zamanlarda The Witcher 3 25 TL verilmez diyen mutantları gördüm ben normal geliyor bunlar :D kısacası ucuzken değmez diyenler şu an değmez demesin komik geliyor bana.
Hocam eski fiyatlar eskide kaldı, her oyun için konuşurum ben bunu o mantıkla. Elden Ring de daha önce ucuzdu, Baldur's Gate 3 de çıkmadan önce 250 TL'den falan satılıyordu. Bunun sonu yok. Artık eskiyi unutup günümüze bakmak lazım. Ben de sen gibi COD serisini TL dönemindeyken ucuza kapattım ama konu o değil yani.

Ben global anlamda çok pahalı olduklarını söylüyorum, Türkiye özelinde değil. Henüz iki yıllık olan ve hatta Yılın En İyi Oyunu ödülü için aday olan Resident Evil 4 Remake'in indirimde 20 dolara satıldığı veyahut Cyberpunk 2077'in şu an globalde 21 dolardan satıldığı bir ortamda 20 yıllık COD oyunlarına 15-20 dolar verilmez yani.
Online oynanır desen kitlesi çok azdır hatta oyuncu bulmak bile zordur. Bu oyunların %90-95 oranında falan indirim alması lazım. EA'yi bazen eleştirsek de iyi oranda indirim aldığı oyunları var. Zaten örnek gösterdim mesajımda.

Son düzenleme:
Steam'da Call of Duty serisi indirimde! Teklifin son geçerlilik süresi 15 Ağustos.

Güzel oyunlar ama çok pahalılar. 20 yıllık oyunlar bu fiyata satılır mı ya saçmalık. EA parayı sever paragöz falan diyoruz ama en azından BF serisine gayet iyi indirimler yapıyor. Ona karşın Activision tarihi eser oyunlara servet istiyor.

Hocam eski fiyatlar eskide kaldı, her oyun için konuşurum ben bunu o mantıkla. Elden Ring de daha önce ucuzdu, Baldur's Gate 3 de çıkmadan önce 250 TL'den falan satılıyordu. Bunun sonu yok. Artık eskiyi unutup günümüze bakmak lazım. Ben de sen gibi CoD serisini TL dönemindeyken ucuza kapattım ama konu o değil yani.

Ben global anlamda çok pahalı olduklarını söylüyorum, Türkiye özelinde değil. Henüz iki yıllık olan ve hatta yılın en iyi oyunu ödülü için aday olan Resident Evil 4 Remake'in indirimde 20 dolara satıldığı veyahut Cyberpunk 2077'in şu an globalde 21 dolardan satıldığı bir ortamda 20 yıllık CoD oyunlarına 15-20 dolar verilmez yani.
Online oynanır desen kitlesi çok azdır hatta oyuncu bulmak bile zordur. Bu oyunların %90-95 oranında falan indirim alması lazım. EA'yi bazen eleştirsek de iyi oranda indirim aldığı oyunları var. Zaten örnek gösterdim mesajımda.

Hocam örnek verdim zaten ben ama Witcher 3 için pahalı diyen mutantlar vardı genel anlamda sizin gibi düşünüyorum ama maalesef o dönemde bu gözler ne yorumlar gördü korsan destekleyen tipler vardı 25 TL vermiyorlardı bir de güzel bir şeymiş gibi anlatıyordu bunu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı