Oyun Call of Duty serisi Steam'de indirimde!

Activision & Blizzard satın alım anlaşması tamamlanmadığı için oyunlar eklenmiyor. Phill Spencer bütün Activision & Blizzard kütüphanesinin Game Pass'e ekleneceğini duyurmuştu. Anlaşmanın tamamlanması bekleniyor.

Umarım MW serisinin yeni oyunları da eklenir. Türkiye'de o oyunu oynamanın tek yolu o maalesef.
 
Türk ekonomisinin içinden geçildiği için.

CoD'lara zam gelmedi daha. 2-3 senedir takip ediyorum hala zam getirmedi adamlar.

İndirim yüzdeleri de bir değişse artık. Her indirimde hep aynı yüzdeler gına geldi artık. -67% barajını bir kiramadilar.
Cod WW2 normalde hep 100 tlye iniyordu şimdi 68 tl olmuş. Bazılarında daha fazla indirim yapmışlar.
 
Son düzenleme:
Umarım MW serisinin yeni oyunları da eklenir. Türkiye'de o oyunu oynamanın tek yolu o maalesef.

Yeni oyunların önce bir süre konsola getirileceğini sonrasında da PC Game Pass'e de ekleneceğini düşünüyorum. Ancak dediğim gibi her şey anlaşmanın tamamlanıp tamamlanmamasına bağlı ve son gelişmelerden sonra yaz sonuna doğru tamamlanır yönündeki tahminler de tutmayacak gibi gözüküyor.
 
İnternet kafede az oynamadık şu zombi modu. Çok zevkliydi. İnşallah PC Game Pass'e gelir de yine oynarız. Gönül ister ki fiyatlar daha düşük olsun ama maalesef durum öyle değil.
 
Microsoft, satın alım işlemini henüz bitiremedi Sony yüzünden diye biliyorum.

Henüz dava bitmedi, Avrupa Birliği de taş koymaya başlamıştı en son bakalım inşallah alır da Game Pass vasıtasıyla CoD serisini bir ihtimal WoW'la Diablo'yu da oynama imkanımız olur.
 
2017'de xbox yanında gelen ww2'yi 150 liraya satmıştım işim çok oynayamam diye, kutuluydu tabii. Satış fiyatı daha pahalıydı ama hatırlayamıyorum. Fiyat iyi geldi şu an o yüzden. Nasıl oyun bu? Single'ı güzel mi? Kısaymış ama güzelse fark etmez, Cod 2 tadı veriyorsa alayım.
 
Microsoft, satın alım işlemini henüz bitiremedi Sony yüzünden diye biliyorum.

Sony'nin engellediği bir şey yok. Sony ağlıyor sadece, işte tekel olacaklar, bu kanunlara aykırıdır diye ama tek dertleri CoD serisini kaybetmemek. Microsoft buna karşın Sony'e önce 5 sene boyunca CoD serisini sizin platformdan çekmeyeceğiz dedi. Sonrasında da bu süreyi 10 yıla çıkardı. Buna rağmen Sony köstek olmaya devam ediyor. Zamanında birçok oyun platformunun bitişine sebep olan Sony, kalkmış adaletten bahsetmesini manidar buluyorum. 10 yıl yeni bir FPS markası yaratmak için yeterli bir süre, bu sürece mani olmaya çalışmaktansa satın aldıkları Bangie ile birlikte yeni bir FPS oyunu yaratmaya çalışsalar oyun dünyasına daha yararlı olurlar. Son olarak da @Verqil 'ın da bahsettiği gibi Avrupa Birliği komisyonunun bir itirazı var. Bu sonuç sürecini maalesef uzatacaktır. Komisyonun itirazından önce yaz sonuna doğru davada sonuç alınacağına dair Microsoft avukatlarının tahminleri vardı. Ancak şimdi yıl sonuna kadar devam edecek bir süreçten bahsediliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı