Aslan Kedi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ben Call of Duty Modern Warfare II oynamak istiyorum. Daha önce hiç Call of Duty oyunu bitirmedim. Önceki oyunları oynamadan MW 2'yi oynayabilir miyim?
Önceki serileri anlatan bir video var mı?Oynarsında anlamazsın.
2009'da çıkanı oynamak istiyorum.Yeni çıkan Call of Duty Modern Warfare II oyununu oynamak istiyorsanız 2019 yılında çıkan Call of Duty Modern Warfare oyununu oynamanız gerekiyor. Seri bu oyunla birlikte reboot edildiği için önceki oyunları oynamanıza gerek yok.
O halde Call of Duty 4: Modern Warfare'i oynamanız gerekiyor. Ondan sonra zaten Call of Duty Modern Warfare 2 ve daha sonra da Modern Warfare 3 geliyor.2009'da çıkanı oynamak istiyorum.
Hocam direk olarak aslında başlayabilirsin fakat 1-2 göndermeyi ve bazı karakterleri anlamazsın o kadar.Önceki serileri anlatan bir video var mı?
2009'da çıkanı oynamak istiyorum.
Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered oynasam olur mu? Aynı şekilde 2'yi de. Bambaşka değildir de mi?O halde Call of Duty 4: Modern Warfare'i oynamanız gerekiyor. Ondan sonra zaten Call of Duty Modern Warfare 2 ve daha sonra da Modern Warfare 3 geliyor.
Oynayabilirsiniz. İkisi de orijinal oyunun grafikleri cilalanmış halidir.Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered oynasam olur mu? Aynı şekilde 2'yi de. Bambaşka değildir de mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.