Call of Duty, Splash Screen'den sonra çöküyor

Makaleler
26
Selam arkadaşlar. Yeni Call of Duty arayüz güncellemesi geldikten sonra oyuna girmek oldukça zor olmaya başladı. Büyük güncelleme gelmeden önce her şey normaldi ancak güncellemeyi yaptıktan birkaç gün sonra Splash Screen gelip ufak bir ilerleme yapar yapmaz hemen hatasız kapanıyor. Bunu bazen MW3'e geçerken de yaşıyordum. Ek olarak bazen Xbox oyunun başlaması için süre sayarken çok fazla bekletiyor, normalde 15-17 saniye civarında açılırdı. Aşağıda anlamanız için video bırakacağım.

Çözüm için ise oyunun save dosyalarını, shadercache ve xpak_cache klasörlerini de sildim bunlar fayda saglamadı. Xbox üzerinden dosya ve dogrulama yaptım yine fayda sağlamadı (xbox doğrulaması sadece 4KB'lık dosya indiriyor). Oyun içi update'lerin yapıldığı main klasörünün içerisindeki dosyaları sildiğimde bazen açılıyor ancak o zaman da "update requires restart" ekranı gelip tekrar reset attırıyor ve o resetten sonra yine aynı döngü oluyor. Windows'ta bulunan uygulama ayarları kısmından oyunu sıfırlamayı, onarmayı da denedim. Bunların hepsini topluca yaptığım zaman bazen açılıyor ve şu hatayı veriyor:

Ekran Görüntüsü (8).png

Bunların hepsini yaptığımda oyun açılıyor ve sorunsuz oynayabiliyorum ama herhangi bir zamanda tekrar açmaya çalıştığımda yine aynısı oluyor ve sürekli aynı şeyleri yapmaktan bıktım, bir oyunu açmak için bu kadar uğraşmak zorunda kalmamalıyım.

Siz de son güncellemelerden sonra bu sorunu yaşamaya başladınız mı?

Sorunun videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de aynı sorun var oyunu şimdi yükledim bazen oyun seçme arayüzünde hata vermeden atıyor bazen de arayüz gelmeden oyundan atıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı