Call of Duty War zone PS4 kasma sorunu

ben bunu bir araştırayım ucuza bulabilrsem alayım umarım işe yarar bende termal macundan şüpheleniyorum.
Biz de şimdiye kadar PC de hep 20-30 TL lik macun kullanıyorduk, onu alıp PS4 e sürdüğümüzde olanlar oldu, makine uçak motoruna döndü ısınmaktan. Sonra gidip bu termal macunu aldık sesi soluğu kesildi, püfür püfür takılıyor.

Biz de şimdiye kadar PC de hep 20-30 TL lik macun kullanıyorduk, onu alıp PS4 e sürdüğümüzde olanlar oldu, makine uçak motoruna döndü ısınmaktan. Sonra gidip bu termal macunu aldık sesi soluğu kesildi, püfür püfür takılıyor.
ben makineyi açmadan önce zaten baya sessizdi hiç fan sesi duymazdım sonra açmışken dedim yeni macun süreyim ucuz bir şey buldum arkadaştan onu aldım sürdüm derken makine ara ara bazı oyunlarda fan yükseliyor ama cihaza elimi koyduğumda aman aman bi sıcaklık yok çözemedim yani açıkcası hocam

Macun için MX-4 ve ya MX-2 önerebilirim. Bilgisayarlarda kullanıyorum çok memnunum.

bir başka technopat konusunda bu mx4'ü çok önermişler bende bunu alsam mı diye bi ara çok düşünmüştüm sanırım fiyat olarak uygun olduğu için bunu sipariş edicem.
Evet ya ben MX4'ü unuttum. MX4 ile Mastergel Pro arasında bir fark yok gibi gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
7:30

MX-4 termal iletkenliği çok yüksek bir macun, o fiyat bandında rakibi yok.

Evet ya ben MX4'ü unuttum. MX4 ile Mastergel Pro arasında bir fark yok gibi gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mx4 siparişi verdim çok fazla maddi imkanım yok su an sanırım o işimi görecek.
Siparişi verdim dostum olumlu olumsuz buraya yazarım gene sağolasın.
Macun dün geldi kullandım baya kalite harbiden sesi kesti ama fps drop mevzusu devam ediyor can sıkıcı sanırım makine artık yetmiyor.

Mx4 sesi kesti kaliteli macun baya makineyi açtığımda macun kalmamıştı zaten ses sorununu çözdüm fakat fps drop mevzusu devam ediyor büyük alanlarda çok yaşıyorum bunu downtown gibi yerlerde sanırım makine artık kaldırmıyor yapılacak bir şey yok gibi.

Son düzenleme:
Mx4 siparişi verdim çok fazla maddi imkanım yok su an sanırım o işimi görecek.

Siparişi verdim dostum olumlu olumsuz buraya yazarım gene sağolasın.

Macun dün geldi kullandım baya kalite harbiden sesi kesti ama fps drop mevzusu devam ediyor can sıkıcı sanırım makine artık yetmiyor.

Mx4 sesi kesti kaliteli macun baya makineyi açtığımda macun kalmamıştı zaten ses sorununu çözdüm fakat fps drop mevzusu devam ediyor büyük alanlarda çok yaşıyorum bunu downtown gibi yerlerde sanırım makine artık kaldırmıyor yapılacak bir şey yok gibi.

Selamlar, buraya yazmak için üye oldum. Aynı durumu ben de yaşıyorum. Yanan bölgelerde veya uzağa bakarken ciddi mi fps düşüklüğü oluyor. Ben içini açmadım aletin ama gittim SSD aldım 700 tl verdim sorun yine düzelmedi. Çok çabaladım olmadı. En son monitör mü kaldırmıyor diye düşünmeye başladım. Sorunu çözebildin mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı