S Swefy Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Call of Duty'yi açmaya çalıştığımda ufak bir uyarı gelip hemen gidiyor ve uygulama kapanıyor bunu hep tekrarlıyor. DirectX ve C++ dosyalarını indirmeyi denedim fakat yine de olmuyor ve NVIDIA App'de Black Ops 6 olarak gözüküyor. Sistem RTX 4060 Ryzen 5 7500F 32GB 5200Mhz Ram 2 slot Son düzenleme: 19 Kasım 2024
Call of Duty'yi açmaya çalıştığımda ufak bir uyarı gelip hemen gidiyor ve uygulama kapanıyor bunu hep tekrarlıyor. DirectX ve C++ dosyalarını indirmeyi denedim fakat yine de olmuyor ve NVIDIA App'de Black Ops 6 olarak gözüküyor. Sistem RTX 4060 Ryzen 5 7500F 32GB 5200Mhz Ram 2 slot
Çözüm S S Swefy 26 Kasım 2024 Kaspersky antivirüs aldım tarama yaptıktan sonra bir şeyler sildi sonrasında girebildim. Bedava bir antivirüs ile sizde deneyebilirsiniz.
Kaspersky antivirüs aldım tarama yaptıktan sonra bir şeyler sildi sonrasında girebildim. Bedava bir antivirüs ile sizde deneyebilirsiniz.
KS KS S Swefy Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #11 Kaspersky antivirüs aldım tarama yaptıktan sonra bir şeyler sildi sonrasında girebildim. Bedava bir antivirüs ile sizde deneyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Kaspersky antivirüs aldım tarama yaptıktan sonra bir şeyler sildi sonrasında girebildim. Bedava bir antivirüs ile sizde deneyebilirsiniz.