Call of Duty Warzone DLSS Özelliğine Kavuştu

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.914
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Call of Duty Warzone DLSS

Call of Duty Warzone için yayınlanan yeni sezon güncellemesi NVIDIA DLSS desteğini de beraberinde getirdi. NVIDIA, Ocak ayında düzenlemiş olduğu Game ON canlı yayında DLSS (Derin Öğrenme destekli Süper Ölçekleme) desteğinin Call of Duty Warzone’a geleceğini müjdelemişti. Tüm bu yaşananların ardından geçtiğimiz gün Warzone’un Sezon 3 güncellemesi yayınlandı. 25.2 GB’lık güncelleme ile beraber Call of […]

Devamı: Call of Duty Warzone DLSS Özelliğine Kavuştu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Gerekli, çünkü yeni sezonda FPS kayıpları mevcut Verdansk haritasında ancak sezon ortalarında yamalar ile düzeltirler düşünüyorum, şu oyunun güzel bir optimizasyonlu olduğunu görürüz umarım. Birde hilecileri anlayan ve kesin olduğunu kestiren oyuncu arkadaşlarım lütfen direk rapor edin geçen gördüğüm hile beni delirtti bildiğiniz duvarın içine girmiş dokular kaybolmuştu killcam'de duvar içinden vurdu beni eleman.
 
Son düzenleme:
Çok bekledim.senaryo modunu bile bu şekilde 4 k çöznürlükte oynamak için.ama biraz hayal kırıklığı oldu bende.uzaklarda çok fazla titreşim oluyor.rtx 2080 li laptop var full hd ekran dlss ayarını en sona çektyim fps çok iyi ama görüntü dediğim gibi hangi ayarı yapmalıyım sizce?
 
Çok bekledim. Senaryo modunu bile bu şekilde 4 k çöznürlükte oynamak için. Ama biraz hayal kırıklığı oldu bende. Uzaklarda çok fazla titreşim oluyor. RTX 2080'li laptop var Full HD ekran DLSS ayarını en sona çektyim FPS çok iyi ama görüntü dediğim gibi hangi ayarı yapmalıyım sizce?

Balance, performance ayarları mevcut mu Warzone'nun ayarlar sekmesinde?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı