Çözüldü Steam Call of Duty Warzone kaç GB?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muzosoft

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Developer
Merhaba. Diskimde 200 GB yer var, Steam'de 167 GB gözüküyor ama iç indirmesi var mı daha da?

1752868227683.png

Çözüm
Aşağı kaydırdığınızda sağ tarafta olan dlc kısmından Call of Duty Free Trial'ın tikini kaldırdığınızda boyutu daha da düşüyor. Hatta Warzone'ın tikini kaldırıp Warzone 2024'ü işaretlemenizi öneririm çünkü diğeri Battle Royale olan Warzone değil.
Aşağı kaydırdığınızda sağ tarafta olan dlc kısmından Call of Duty Free Trial'ın tikini kaldırdığınızda boyutu daha da düşüyor. Hatta Warzone'ın tikini kaldırıp Warzone 2024'ü işaretlemenizi öneririm çünkü diğeri Battle Royale olan Warzone değil.

Çözüm
Warzone.

Call of Duty yüklediğiniz zaman diğer oyunların da dosyalarını yüklemiş oluyorsunuz muhtemelen Modern Warfare serisine ait deneme sürü müdür?

Hocam ben bir konudan baktım Black Ops 6 deneme sürümü denemek istiyorsanız onu tikleyebilirsiniz ya da istemiyorsanız tiki kaldırabilirsiniz.

Warzone oynamak için sadece şunu seçtim.

1752869015989.png

Hocam teşekkür ederim son bir sorum daha olacaktı Online oynamak istiyorum benim işaretlemiş olduğum offiline hikayeli oyun falan mı?
Warzone, oyunun Extraction Shooter temalı bir versiyonu içinde Battle Royale yok, Warzone 2024 Battle Royale versiyonu oluyor ve muhtemelen onu oynamaya çalışıyosunuz. İkisi de Online.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı