Aşağı kaydırdığınızda sağ tarafta olan DLC kısmından Call of Duty Free Trial'ın tikini kaldırdığınızda boyutu daha da düşüyor.
Call of Duty yüklediğiniz zaman diğer oyunların da dosyalarını yüklemiş oluyorsunuz muhtemelen Modern Warfare serisine ait deneme sürümüdür.Teşekkür ederim ben sadece Warzone oynamak istiyorum free trial olayı nedir?
Free trial olayı nedir?
Call of Duty yüklediğiniz zaman diğer oyunların da dosyalarını yüklemiş oluyorsunuz muhtemelen Modern Warfare serisine ait deneme sürü müdür?
Hocam ben bir konudan baktım Black Ops 6 deneme sürümü denemek istiyorsanız onu tikleyebilirsiniz ya da istemiyorsanız tiki kaldırabilirsiniz.
Warzone yerine Warzone 2024'ü işaretleyin yukarda mesajımı da düzeltip belirtmiştim.
Warzone yerine Warzone 2024'ü işaretleyin yukarıda mesajımı da düzeltip belirtmiştim.
Offiline hikayeli oyun falan mı?
Warzone, oyunun Extraction Shooter temalı bir versiyonu içinde Battle Royale yok, Warzone 2024 Battle Royale versiyonu oluyor ve muhtemelen onu oynamaya çalışıyosunuz. İkisi de Online.Hocam teşekkür ederim son bir sorum daha olacaktı Online oynamak istiyorum benim işaretlemiş olduğum offiline hikayeli oyun falan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.