Call Of Duty: Warzone oyun arkadaşı arıyorum

İşten dönünce deneyeyim ben de bunları. Teşekkürler ✌

İşten dönünce deneyeyim ben de bunları. Teşekkürler ✌
Sizde ne kadar sıklıkla hata veriyordu yani 1 hata aldıktan sonra tekrar girdiğinizde 1 saat içinde hata alıyor muydunuz? Ben saat 15:00'da tekrar oyuna girdim 17:00'da oyundan çıktım herhangi bir hata vermedi dediğim yöntemleri yapınca.

Ben din yükledim fakat hep training moda gelince kapanıyor fatal error hatası veriyor. Ne yapabilirim? Windows ve ekran kartım güncel. Kartım 1060 3Gb

Rudimentertw#2920 eklerseniz gireriz.

Ben din yükledim fakat hep training moda gelince kapanıyor fatal error hatası veriyor. Ne yapabilirim? Windows ve ekran kartım güncel. Kartım 1060 3Gb
Process Monitör ile hata raporu paylaşırsanız sorunu çözmek için yardımcı olurlar başka bir konuda Rivaturner yüzünden hata verdiğini gördüm sizde rapor paylaşırsanız yardımcı oluruz ama farklı bir konu açarak paylaşırsanız daha iyi olur.

Ben oyuna giremedim ki henüz İlk training kısmını yaptıktan sonra sağa sola bakan askerin olduğu menü geldikten 2 saniye sonra hata geliyor her seferinde.

NousrAX#2954 Valla ben de azıcık kolu olan bir arkadaş arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…