Call of Duty Warzone'ı oynayamıyorum

Ben 2 defa bıraktım her seferinde bir daha indirdim. Oynamak istiyorum ama olmuyor :D

Hocam 1 ve 2. Sezonlarında oynadım ve çok zor diye bıraktım fakat oyun girdap gibi deli gibi oynamak istiyorum ama ne yaparsam yapayım bir türlü olmuyor umarım yavaş yavaş çözerim de ağız tadı ile oynarım :D Sizin önerecek bir şeyiniz var mı ?

Plunder gir, silahların levelini kasıp loadout yap, sonra zaten alışırsın, hem plunder modunda ölüp dirilme var.

Plunder gir, silahların levelini kasıp loadout yap, sonra zaten alışırsın, hem plunder modunda ölüp dirilme var.
Yeni keşfettim onu. Keşfettiğimden belli sürekli giriyorum. Peki yeni başlayan birisine önereceğiniz silah var mı loadout olarak. Kilo öneriliyor o yüzden Kilo kullanıyorum. Sizce nasıl ?

Yeni keşfettim onu. Keşfettiğimden belli sürekli giriyorum. Peki yeni başlayan birisine önereceğiniz silah var mı loadout olarak. Kilo öneriliyor o yüzden Kilo kullanıyorum. Sizce nasıl ?

İyi, ama yeni başladıysan M16 da çok güzel.

Şu an meta silah fara arkadaşlar. Ücretsiz olarak yani. Para verirseniz amax güzel. Mac10'de hala meta sayılır ama o da paralı.
Tavsiyem plunder girin. Çünkü Battle royale modu gerçekten çöp. Hata kaldırmıyor öldüğün zaman 15 DK'lik loot boşa gidiyor. Ya arkadaşların olacak konuşarak oynayacaksın yada BR girmeyeceksin fazla.
Heart beat alın bir de. Olmazsa olmaz. Ayrıca stopping power mermisini default olarak ayarlayın. Böylece oyuna girer girmez kullanabilirsin. Birebir savaşta çok faydası var.

Şu an meta silah fara arkadaşlar. Ücretsiz olarak yani. Para verirseniz amax güzel. Mac10'de hala meta sayılır ama o da paralı.
Tavsiyem plunder girin. Çünkü Battle royale modu gerçekten çöp. Hata kaldırmıyor öldüğün zaman 15 DK'lik loot boşa gidiyor. Ya arkadaşların olacak konuşarak oynayacaksın yada BR girmeyeceksin fazla.
Heart beat alın bir de. Olmazsa olmaz. Ayrıca stopping power mermisini default olarak ayarlayın. Böylece oyuna girer girmez kullanabilirsin. Birebir savaşta çok faydası var.

Paralı derken? Parayla sadece skin alabiliyorsunuz. Oyun içinde tüm silahlara ücretsiz erişim var. Gerçi BR modu çöp diyen birine oyunla ilgili birşeyler anlatmaya çalışmak ne kadar mantıklı orası da ayrı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı