Call of Duty: WWII Türkçe yama 35 TL'ye alınır mı?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Ne diyorsunuz, Call of Duty: Wwıı Türkçe yama 35 TL'ye alınır mı? Bir zamanlar bedavaymış ama artık paralı yama. Ben de oyunu beğendim ama çok da uzun sürmüyor, almak konusunda kararsızım. Oyundaki alt yazıları biraz anlayabiliyorum ama oyun derinden ve her yazısı, sözü önemli bir hikayeye sahip mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu senin isteğine ve arzuna bakıyor. Birinin bu oyuna değer demesiyle manipüle edilerek satın alıyorsan bir anlamı kalmaz. 35₺ çok büyük bir tutar değil lakin her yama satan yere gözü kapalı güvenmemek gerekiyor. Duyumlarıma göre bazı yama satışı sağlayanlar içlerine virüs koyuyormuş. Soruna tekrar dönecek olursak kendi içinde bu soruyu sor değeceğini düşünüyorsan satın al ve yamayı kur.

Bence alınmaz, değip değmemesini geçtim, hem ooyuna para veriyorsun hemde korsan çevirisine... Maalesef bu tür işler korsan, kalitesi ne olursa olsun ben para vermem bu tür yerlere.:d
Activision Blizzard dan ızın aldılarsa eyvallah. ;d

Ne diyorsunuz, Call of Duty: Wwıı Türkçe yama 35 TL'ye alınır mı? Bir zamanlar bedavaymış ama artık paralı yama. Ben de oyunu beğendim ama çok da uzun sürmüyor, almak konusunda kararsızım. Oyundaki alt yazıları biraz anlayabiliyorum ama oyun derinden ve her yazısı, sözü önemli bir hikayeye sahip mi? Teşekkürler.

5 saatte bitiyor ve hikaye çöp zaten. Klasik alman kötü abd iyi zırvası.

Bence alınmaz, değip değmemesini geçtim, hem ooyuna para veriyorsun hem de korsan çevirisine... Maalesef bu tür işler korsan, kalitesi ne olursa olsun ben para vermem bu tür yerlere.:d
Activision Blizzard'dan ızın aldılarsa eyvallah. ;d

Oyunu korsan indirdim ama oyun kisa olmasaydi yamasini kesinlikle alirdim cunku guzele benziyor 30 dk falan oynadim 35 TL ucuz ama simdi eskiden ücretsiz olan yamayi parali almayi dusunmek koyuyor.

5 saatte bitiyor ve hikaye çöp zaten. Klasik alman kötü ABD iyi zırvası.

Nedense ben begendim ama 30dk falan oynadim dedigim gibi, ilerledikçe nasil olur bilmiyorum.

Oyunu korsan indirdim ama oyun kisa olmasaydi yamasini kesinlikle alirdim cunku guzele benziyor 30 dk falan oynadim 35 TL ucuz ama simdi eskiden ücretsiz olan yamayi parali almayi dusunmek koyuyor.

Nedense ben begendim ama 30dk falan oynadim dedigim gibi, ilerledikçe nasil olur bilmiyorum.
Oyun korsan olduğu için yamayı satın alsanız bile korsan versiyon ile çalışmaz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı