Call of Duty'de Boosting yapanlar banlanıyor! Activision'dan sert müdahale

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Call of Duty: Warzone ve Black Ops 6'da bazı oyuncuların, Plunder modunda illegal yola başvurduğu tespit edildi. Bu illegal yol da oyunu oynamadan XP kasarak seviye atlamaya çalışıyorlardı. Bu yöntem, Activision'ın radarına takıldı ve artık "boosting" yani illegal yol olarak kabul ediliyor. Activision, bu davranışı kabul edilebilir davranış olarak görmüyor ve daha sert önlemler almaya başlayarak pek çok oyuncunun oyun hesabını kalıcı olarak kapattı. Bu nedenle banlanan yayıncı da var. Warzone yayıncısı LastChanceFPS, bu nedenle banlandı ve itiraz da etse banı açılmadı. Başka oyuncuların da Plunder modunda AFK kaldığı için cezalandırıldığı söyleniyor. Activision, yaptığı ve attığı adımlarla bu tür suistimallere izin vermediğini ve bu suistimalden faydalananların da kim olursa olsun cezasını alacağının mesajını vermiş durumda. @Emir M. Call of Duty oyunlarıyla alakanız olduğu için sizi etiketlemek istedim.

Activision yalana bak. Adam canlı yayında elo boosting yapsıyor ranked maçta ve Twitch başlığında da Account Boosting diye belirtiyor üstüne yayın ekranında bugüne kadar boostladığı hesap sayısını yazıyor ve bu adam tanınmış biri. Ban yemiyor hiçbir şekilde. Ayrıca eski profesyonel oyuncular da ranked boost yapıyor canlı yayında. Ben bu firma kadar vurdumduymaz rezilini görmedim. EA gibi tek derdi para.

@fushigurotoji, oyunun desteği varsa raporlayabilirsiniz o kişileri.

@fushigurotoji, oyunun desteği varsa raporlayabilirsiniz o kişileri.
Banlanmıyorlar. Boosterlardan biri yayında hatta şu an:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam DC adresi falan bile yazmış yani o kadar açık :D

@fushigurotoji, Activision şaşırtmamaya devam ediyor. Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösteriyor, bunların doğru iş yaptığını görmedim.

Göz boyama işi tamamen. Oyunda tek sorun buymuş gibi buna odaklanmalari daha gereksiz olmuş. Tamam adım atmaları iyi ama oyunda bundan daha beterleri varken ve her sezon güncellemesinden sonra daha da başka şeyler çıkıyorken onlara odaklanmalari daha iyi. Ricochet denilen anti cheat saçmalığı yokken bunlar daha iyiydi, ne zaman AC geliştirmeye kalktılar oyun daha da kötü oldu.

Warzone'da zaten yıllardır bu tip glitchleri kullanan insanlar var, plunder glitchleri de Modern Warfare II zamanından beri yapılıyor. Bunların diğer oyunculara direkt olarak bir zararı yokken diğer hilelere çözüm bulamamaları bunların göz boyama olduğunu gösteriyor. Yani adam XP glitchi yapmış kimin umurunda bana bir zararı yok.

@Emir M., size göre eksiklikleri nelerdir?

@Emir M., size göre eksiklikleri nelerdir?

İlk önce legal hile dediğimiz aim asist desteğini kapatacaklar, oyunun asıl ve en büyük problemi bu. Daha sonra peşinden SBMM( Skill Based Match Making) geliyor. Bu ikisini kökten çözmeleri lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı