Calyx, Eternal Fire'dan ayrıldı!

Peki benim asıl kafamdaki soru: Maj3r tier 3 Valorant'tan tier 1 CS'ye geçince iş yapabilecek mi? Calyx gibi bir oyuncuyu gönderdiklerine değecek mi? Bence çok bir yanlış karar ama umarım bir bildikleri vardır.

Zaten en yakın turnuvaya 2 ay var ve şu an pracc atıyorlar j3r ile umarım 2 aya j3r CS'yi hatırlar. Bir de koskoca takım bu kararı 1 haftada vermemiştir calyx ilk Bench'e çekildiğinden beri vardı bence böyle bir fikir.
 
Zaten en yakın turnuvaya 2 ay var ve şu an pracc atıyorlar j3r ile umarım 2 aya j3r CS'yi hatırlar. Bir de koskoca takım bu kararı 1 haftada vermemiştir calyx ilk Bench'e çekildiğinden beri vardı bence böyle bir fikir.
CS'yi hatırlama konusunda sorun olacağını düşünmüyorum çünkü o bıraktığından beri CS'de pek bir şey değişmedi. Ama bir IGL eksikliği için bu 5'liyi bozmaya gerek var mıydı, bence yoktu. Bana pek üstüne düşünülmüş bir karar gibi gelmedi.
 
CS'yi hatırlama konusunda sorun olacağını düşünmüyorum çünkü o bıraktığından beri CS'de pek bir şey değişmedi. Ama bir ıgl eksikliği için bu 5'liyi bozmaya gerek var mıydı, bence yoktu. Bana pek üstüne düşünülmüş bir karar gibi gelmedi.

Takım kurulmadan önce düşünülmeliydi bence İGL kararı Calyx'e üzüldüm.
 
Şöyle bir şey var ama Maj3r, Imorr'u nasıl kullanması gerektiğini biliyor.
imoRR gibi sağına soluna bakmaktan aciz sadece dümdüz koşan gamesense 0 bir oyuncu gördünmü özellikle üst seviye turnuvalarda. Pinnacle ya da home sweet home turnuvalarında adam vurması imoRRu iyi oyuncu yapmıyor kimsenin umrunda değil o turnuvalar, Arnavut mixi takım bile eternal fire karşısında disiplinli oynayarak kazanıyor LANda. Çoğu roundun kaybedilme sebebi bu imorr denen boş küme. Voice Comms izleyin adam info vermeyi bile bilmiyor ya şaka gibi düzgün info veremiyor iletişimide 0.
 
İmorr gibi sağına soluna bakmaktan aciz sadece dümdüz koşan gamesense 0 bir oyuncu gördünmü özellikle üst seviye turnuvalarda. Pinnacle ya da Home sweet Home turnuvalarında adam vurması imorru iyi oyuncu yapmıyor kimsenin umurunda değil o turnuvalar, arnavut mixi takım bile Eternal fire karşısında disiplinli oynayarak kazanıyor landa. Çoğu roundun kaybedilme sebebi bu imorr denen boş küme. Voice comms izleyin adam info vermeyi bile bilmiyor ya şaka gibi düzgün info veremiyor iletişimide 0.

İgl yoktu takımda bir sakin ol XANTARES veya W0xic'de bunu fark edebilecek düzeyde zaten bildikleri var ki imorr duruyor takımda, ence maçınada bakmadın sanırım.
 

Geri
Yukarı