Cam kapak çıkarmanın sakıncası var mı?

orhan yıldız

Kilopat
Daha fazla  
Ekteki fotoğraflarda görüleceği üzere Metro Exodus oyununu Full ayarlarda oyarken. Cam kapak çıkınca sıcaklıklar 70'den 65'e bir de vantilatörü uzatınca 60'ın altına iniyor. Tamam 70 derece çok aşırı bir sıcaklık değil ama kasa önündeki fanlara o kadar para verdik performans modunda istediğimden 5 derece daha yüksek sonuçlar veriyor. Yok mu buna bir alternatif egzoz fanı çiftleye biliyor muyuz? Mesela veya öndeki 3 fandan en attakini bir türlü döndürmeyi başaramadım RGB tepkilerini veriyor ama dönmüyor bu bağlantısında sorun yok demek olur değil mi?

Dosya Ekleri

• 11.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 44
  • 22.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 54

2 yıldır açık kullanıyorum. Tozlanmayı temizleyecekseniz problem değil.

Arkadaşların dediği gibi tozlanma konusunda sıkıntı yaratmayacaksa ve parçaların güvenliği hakkında bir tedirginliğiniz yoksa sorun olmaz.

Statik elektrik sorunu yaratmaz yani, Esas korkum bu çünkü toz sorunum yok.

Statik elektrik sorunu yaratmaz yani, esas korkum bu çünkü toz sorunum yok.

Hocam evinizde oluşan statik elektrik ile bilgisayar parçaları bozulmaz. Benim kastım herhangi bir sıvı teması sonucunda oluşabilecek sıkıntılar.

Emin misiniz. Bir kaç yerde aksine bişiler okudum.
Kasasını daha serin tutabilmek için bu yola başvuran birilerini uyarıyorlardı. Statik elektrik bir anda pil biter gibi bazı ekipmanları çalışmaz yapıyor diyorlardı.

Ziyaaaa diye bagirasim geldi sunu anlatanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…