RealisticSir Centipat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar İngilizceyi çok iyi öğrenmek istiyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum. Cambly kullanılır mı? Güvenilir midir? Tavsiye eder misiniz?
Arkadaşlar İngilizceyi çok iyi öğrenmek istiyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum. Cambly kullanılır mı? Güvenilir midir? Tavsiye eder misiniz?
Limosed Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 852 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2022 #2 Kullanılır. Ben de kullanmak istedim ama aşırı utangaçlığımdan kullanamadım. En son baktığımda fiyatlar aşırı cep yakan türdeydi. Şu an nasıldır bilmiyorum.
Kullanılır. Ben de kullanmak istedim ama aşırı utangaçlığımdan kullanamadım. En son baktığımda fiyatlar aşırı cep yakan türdeydi. Şu an nasıldır bilmiyorum.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 16 Nisan 2022 #3 RealisticSir dedi: Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. RealisticSir dedi: Tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Konsepti falan iyi güzelde fiyatı biraz tuzlu. Eğer maddi sorun yoksa tercih edilebilir.
RealisticSir dedi: Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. RealisticSir dedi: Tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Konsepti falan iyi güzelde fiyatı biraz tuzlu. Eğer maddi sorun yoksa tercih edilebilir.