Camdaki kız için ne düşünüyorsunuz?

İğrenç, topluma bekaret takıntısını delilik seviyesinde işleyip gösteren bir dizi.
Bir ceza gelecek ise buna gelsin. Sigaranın, içkinin hatta doların dahi kelimesinin sansürlendiği bir ülkede bu takıntıları, psikolojik şiddeti ve fiziksel şiddeti serbest bırak; sonra da Netflix ahlaksız de, oldu.
 
Merhabalar! İlk olarak başlıkta olduğu gibi yazdığım şey çok önemli camdaki kız hakkında ne diyorsunuz? Şahsen bu kadar saçma bir olayın Türkiye'de yayınlanması en azından %3-7 arası olan Müslüman azınlık tarafından kınanır diye bekliyordum. Ama adamlar az daha reyting rekoru kırıyordu ki ülkemizde sadece %3-7 arası Müslüman var da izlemiyor. Kısaca ben daha da yazacak olursam bundan sonra yazacaklarım ban sebebi olur. O yüzden size soruyorum ne düşünüyorsunuz?

Konusu ne ki yüzde 3-7 Müslüman azınlık izlemez diyorsunuz?
 
Hocam dizinin kitabını okudunuz mu?

Hiçbir alakası yok kitapla ya da kitabı okurken böyle TV'de olan salak saçma şeyleri düşünmüyordum.
%3-7 Müslüman azınlık ne alaka? Müslüman'ları azınlık görüp küçümseyen ateist yobazlık mı çıktı şimdi de? Din değiştirmek = özgürleşmek ve yobazlığı atmak diyorlardı, İslam'ın kötü(!) kalıntılarını hala atamadınız mı?

Ben onu mu demeye çalışıyorum? Eğer bu ülke resmi kayıtlarda olduğu gibi %90 Müslüman olsa idi bu dizileri yapanlar meydanlarda kazıklara otutturulurdu.
Arkadaş onu bunu bilmem de şu kameraman beni deli etti saçma sapan Zoom yapıyor. Çok kötü gözüküyor. Sanki 2. sınıf çocuğu çekiyor diziyi.

O konuda haklısın, sırf o kameraman için izlenir.
 
Merhabalar! İlk olarak başlıkta olduğu gibi yazdığım şey çok önemli camdaki kız hakkında ne diyorsunuz? Şahsen bu kadar saçma bir olayın Türkiye`de yayınlanması en azından %3-7 arası olan müslüman azınlık tarafından kınanır diye bekliyordum. Ama adamlar az daha reyting rekoru kırıyordu ki ülkemizde sadece %3-7 arası müslüman var da izlemiyor. Kısaca ben daha da yazacak olursam bundan sonra yazacaklarım ban sebebi olur. O yüzden size soruyorum ne düşünüyorsunuz?
ülkemizde %3-7 Müslüman azınlık derken ne demek istediğini açıklar mısın?
 
Berbat bir dizi. Zaten hayatımız dram resmen üstüne dram izliyoruz televizyonda. Kız karakterin kurtulmak için tek çözümü evlenmek gibi gösteriliyor dizilerde. İlla bir erkek kurtaracak. Hiç evden kaçayım iş bulayım kendi ayaklarımın üzerinde durayım yok bu dizilerde.
 
Konusu ne ki yüzde 3-7 Müslüman azınlık izlemez diyorsunuz?

Kızın biri var anası bekareti bozmasın diye korsa takıp mühür basıyor deli gibi. Sonra dayının teki var tabakta ki zeytinleri sayıyor ama öyle böyle değil. Sonra adam müsveddesi biri evli kadınla ilişki yaşıyor tamamen mazoşist ve evli kadın sadist ve 2 çocuk annesi kısaca böyle. Ama dahası da varda yazmak zor geldi.
Ülkemizde %3-7 Müslüman azınlık derken ne demek istediğini açıklar mısın?

Bir ülke de %90 Müslüman olacak olmuş olsa idi bu diziyi çeken ve emeği geçen herkes kazıklara oturtturulurdu. Buna ses çıkmıyorsa ya da benim gibi çok az çıkaran varsa bu resmi rakamlar yalandır. Ki şu ana kadar izleyen tanıdığım 3-5 kişi bile ses etmedi sen düşün. Ondan ötürü azınlık diyorum kinaye gibi yani.
Berbat bir dizi. Zaten hayatımız DRAM resmen üstüne DRAM izliyoruz televizyonda. Kız karakterin kurtulmak için tek çözümü evlenmek gibi gösteriliyor dizilerde. İlla bir erkek kurtaracak. Hiç evden kaçayım iş bulayım kendi ayaklarımın üzerinde durayım yok bu dizilerde.

Erkekte ne erkek ama evli 2 çocuk anası kadın ile ilişki içinde tek iyi yanının çok zengin olmak olduğunu düşünen biri.
 
Twitter'da bu nasıl sahne? İnsanların psikolojisi bozulur diyenler olmuş ama bahsettikleri sahnede ne olduğunu anlayamadım. Dizi Masumlar apartmanı ve Kırmızı Oda'ya göre vasat. Masumlar apartmanı mükemmeldi, kırmızı oda da güzeldi ama Masumlar apartmanı kadar değil, bu dizi çok kötü olmuş. Git gide kötüleşiyor Dram dizileri.
 
Twitter'da bu nasıl sahne? İnsanların psikolojisi bozulur diyenler olmuş ama bahsettikleri sahnede ne olduğunu anlayamadım. Dizi masumlar apartmanı ve kırmızı Oda'ya göre vasat. Masumlar apartmanı mükemmeldi, kırmızı oda da güzeldi ama masumlar apartmanı kadar değil, bu dizi çok kötü olmuş. Gitgide kötüleşiyor DRAM dizileri.

DRAM yok yalnız kızı mal gibi satıyorlar adam evli 2 çocuk anası kadınlan beraber ve kadın olsun böyle çok iyi oluyor diyor kocasını aldatmayı iyi bir şey gibi gösteriyor vs.
 

Geri
Yukarı