A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 17 Nisan 2022 #11 Shinyapo LXXIV dedi: Ne reçinesi hocam? Bunları yapıp arkadaşlarıma ucuza satmak da isterim . Genişletmek için tıkla... Epoksi reçine. Çok çok fazla üretim seçeneğiniz var. Sadece keycap değil farklı farklı şeyler de yapabilirsiniz.
Shinyapo LXXIV dedi: Ne reçinesi hocam? Bunları yapıp arkadaşlarıma ucuza satmak da isterim . Genişletmek için tıkla... Epoksi reçine. Çok çok fazla üretim seçeneğiniz var. Sadece keycap değil farklı farklı şeyler de yapabilirsiniz.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 17 Nisan 2022 #12 AidenPearce dedi: Epoksi reçine. Çok çok fazla üretim seçeneğiniz var. Sadece keycap değil farklı farklı şeyler de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düşüneceğim. Yazın başlarım kendi ilcemde satışa . Tabi sıkıntı çıkmazsa.
AidenPearce dedi: Epoksi reçine. Çok çok fazla üretim seçeneğiniz var. Sadece keycap değil farklı farklı şeyler de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düşüneceğim. Yazın başlarım kendi ilcemde satışa . Tabi sıkıntı çıkmazsa.