C Cankson Yoctopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Edit yaparken video yavaşlatmak istedim ve bu programda ilk kez yavaşlama yapacaktım fakat yanıt vermiyor hatası geliyor sebebi nedir?
Edit yaparken video yavaşlatmak istedim ve bu programda ilk kez yavaşlama yapacaktım fakat yanıt vermiyor hatası geliyor sebebi nedir?
anllkan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 285 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #2 Sisteminiz nedir? ram yetersiz olabilir.
C Cankson Yoctopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 anllkan dedi: Sisteminiz nedir? RAM yetersiz olabilir. Genişletmek için tıkla... RAM 2 GB yeterli mi? Fakat ekran kartım yok ama başka uygulama olmuştu bunda olmuyor. Hallettim sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
anllkan dedi: Sisteminiz nedir? RAM yetersiz olabilir. Genişletmek için tıkla... RAM 2 GB yeterli mi? Fakat ekran kartım yok ama başka uygulama olmuştu bunda olmuyor. Hallettim sağ olun.
anllkan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 285 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 Cankson dedi: RAM 2 GB yeterli mi? Fakat ekran kartım yok ama başka uygulama olmuştu bunda olmuyor. Hallettim sağ olun. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM yeterli olmaz büyük ihtimalle RAM'dendir. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Cankson dedi: RAM 2 GB yeterli mi? Fakat ekran kartım yok ama başka uygulama olmuştu bunda olmuyor. Hallettim sağ olun. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM yeterli olmaz büyük ihtimalle RAM'dendir.