Camtasia Studio 60FPS Video Renderlarken Pixellenme Sorunu

Son Anka

Kilopat
Katılım
20 Eylül 2015
Mesajlar
667
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bildiğiniz gibi Camtasia Studio ile 60FPS render almak için MOV formatında almak ve Quictime Video Player ile Ensharpen gibi codecleri indirmek gerekiyor. Eskiden hiç bir sorun yaşamadan kullandığım bir programdı kendisi. Ancak şu sıralar yeni bilgisayarıma geçtikten sonra bu problemi yaşamaya başladım. Daha önce ki bilgisayarımda olan dosyaları birebir aldığımda dahi sorun devam etti. Sorunun Quictime ile Ensharpen sebepli olduğunu düşünüyorum. Çünkü MOV değilde Mp4 olarak 30FPS render aldığımda kalite oldukça iyi oluyor hiç bir sorun olmuyor. Ancak MOV formatında render aldığımda ortaya böyle bir görüntü çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir türlü anlam veremiyorum desem yeri vardır herhalde. Farklı bir çok Camtasia ve Quictime version'un da denedim. Ancak durum hala aynı değişmiyor. Elimde lisanslı olarak Power Director ve Wondershare Filmora vardı onları denedim ki bir süredir onları kullanıyorum. Çünkü aktif bir kanalım var video atmama şansım yok. Ancak Camtasia da olan bir çok özelliklik bu programlarda yada başka programlarda yok. Özellikle facecam ve çerçevesini ayrı ayrı oturtmak ve yerini ayarlamak vs benim için aşırı sinir bozucu olmaya başladı. Yaşayan ya da sorunu bilen varsa güzel olur. Teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sony Vegas Pro'dan da render yapabilirsin. Bu programında render seçenekleri oldukça geniş. Ayrıca sanki video 1280x720 (HD) boyutunda ama netlik 240p gibi onu anlamadım. :(
 
Sony Vegas Pro'dan da render yapabilirsin. Bu programında render seçenekleri oldukça geniş. Ayrıca sanki video 1280x720 (HD) boyutunda ama netlik 240p gibi onu anlamadım. :(

Ondan bahsediyorum bende zaten. 1080p renderlıyorum ama pixel pixel oluyor. Çözebilmiş değilim olayı. Ayrıca Sony Vegas vb programlardan haberim var. Konunun amacı Camtasia'da ki sorunu çözmek. Zaten şu anda başka bir program kullanıyorum ama ne Sony nede başka bir program bana Camtasia'nın verdiği rahatlığı veremiyor.
 
Son düzenleme:
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama şu anda Camtasia'nın son sürümünde artık 60 fps render desteği geldi. Artık her formattan 60 fps render alınabilecek.
 

Geri
Yukarı