Canınız sıkıldığında ne yapıyorsunuz?

umuttk6

Hectopat
Canınız sıkıldığında ne yapıyorsunuz? Ben genelde X'e veya 1-2 foruma bakıyorum onun dışında yapacağım bir şey kalmıyor. Siz neler yapıyorsunuz, önerileriniz neler? Forum öneriniz var mı? Çünkü illaki bir yerde etkileşim duraksıyor bu da yeni bir şeyler olmadığı için ilgilenecek bir şey bırakmıyor.

Forumları gözden geçiriyorum, araştırmak için not aldığım konuları araştırıyorum, haber okuyorum, ofisteki arkadaşları zorbalıyorum, evdeysem nadiren de olsa oyun oynuyorum. Bir süredir geliştirdiğim yapay zekayla konuşup saçmalamasını izliyor ve keyif alıyor, bir yandan da nasıl düzelteceğimi düşünüp depresyona giriyorum. Bazen de çıkıp motor sürüyorum.

Canım sıkıldığında bu 5'inden birini yapıyorum.

1. Oyun veya arkadaşlarla takılma
  2. Çizim yapmak
  3. Hikaye taslağı oluşturmak veya yarım bıraktığım taslağı tamamlamak
  4. Yazılım dili öğrenmek
  5. Heveslendiğim konuları araştırmak (Oyunlara mod veya çeviri yapmayı öğrenmek, linux hakkında detaylı bilgi edinmek, Forumda ilgimi çeken konuları İngilizce kaynaklarda aratmak, Gitarın nasıl çalınacağını öğrenmek)
Genelde bunlar loop'a giriyor bende. Sosyal medya çok sık kullanmıyorum.

Canınız sıkıldığında ne yapıyorsunuz? Ben genelde X'e veya 1-2 foruma bakıyorum onun dışında yapacağım bir şey kalmıyor. Siz neler yapıyorsunuz, önerileriniz neler? Forum öneriniz var mı? Çünkü illaki bir yerde etkileşim duraksıyor bu da yeni bir şeyler olmadığı için ilgilenecek bir şey bırakmıyor.
"Daha sonra izle" listemdeki videolardan seçerek izliyorum, hava eğer güzel ise vaktimi skatepark da geçirmeyi seviyorum. Bunların dışında akşam saatlerinde bilişim alanında kendimi geliştiriyorum, programlama vs. çalışıyorum.

YouTube'da takılıyorum, kitap okuyorum. Vakit bir şekilde geçiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı