Çankaya Esat'ta halk sokağa çıktı

Bu arada olaylara Tikkocularda bulaşmış galiba. Her protesto'da saçma olaylar oluyordu zaten bundada olacak gibi gözüküyor. ( Tiktok değil Tikko araştırırsanız anlayabilirsiniz )
 
Eylem halkin hesap sormasi, hak araması anayasal hakki ve bu hakka sahip amaaaa gel gelelim ulkemizde ki eylemlere. Ne zaman bir eylem olsa provake edelim diye pusuda bekleyen gruplar, örgütler var. Bu hadsiz grup ve örgütler yuzünden yapilan her haklı eylem hukumetin işine gelmektedir. Eylemler amacindan hep saptırılıp unutturuluyor. Ortalik karışıyor hakkini arayan hakli halk caninı korumak yada gelisen olaylarla sicilini korumak için eylemi birakiyor ve ortalıkta at kosturan gruplarla doluyor ve sonra çıkıp bunların amacı işte bu deniyor. Ufak bir örnek bogazici eylemleri nasil basladı ve nasıl bitti örgütler isi karıstırdı. Lgbtsi çıktı o su busu derken hukumetin çıkışını ve olayları kendilerince nasil yonlendirip konudan kendilerini haklı çıkararak nasil kapattıklarını hatırlayın. Bütün eylemcilere escinsel muamelesi yapilarak lanse edildi. Yani demek istedigim olay videodaki arkadaşlar umarim bu oyuna gelmez, ortalığı karıstırmaya calısanlara uyanır ve bu tipleri eylemden uzaklastırarak hak arayışlarina devam ederler. Yoksa olası bir büyük karışıklık bize bir 20 yila daha patlar aman diyim.😮
 
Sonunda halk akıllanıyor.
Daha önceleri herkes "artık ayaklanmamız lazım" tarzı düşünse de, desteklense de geniş çerçevede bakıldığı zaman çok da mantıklı bir hareket değil. Teoride böyle bir ayaklanmada hükümetin bazı konularda geri adım atması, farklı yollar denemesi gerekirken pratikte hiç böyle olmuyor. Keşke böyle güzel, pembe bir Türkiye'de yaşasak. Herkese kolayca "terörist" yaftası yapıştırılıp en ufak bir kelimede hakaret sebebiyle dava açılan bir zamanda, geçim sıkıntısını bile görmezden gelerek yandaşları doyurmaya devam eden bir hükümetin yönetimi altındayken bunun farklı yerlere çekilip farklı ameller için kullanılması çok olası. Farklı grupların ayaklanmaları ve kalabalığı fırsat bilip terör eylemlerine kalkışması, her zaman yapıldığı gibi iki tarafın birbirine karşı kışkırtılması... Bu gibi onlarca yaşanması istenmeyen ihtimal var. Çözüm erken veya değil seçim ile, sandık başında getirilmeli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı