Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinden nereye geçis yapılabilir?

Daha fazla  
Kardesim su anda Cankaya Universitesi Bilgisayar muhendisligi ogrencisi ve egitimin kalitesizliginden dolayi rahatsiz. Para basma okulu gibi davranan bir yer yasanan olaylara dair anlattiklarina gore.

2020 senesinin 76K siralamasi ile gecis yapip daha iyi bir bilgisayar muhendisligi egitimi alabilecegi bir yer var mi? Mumkunse Ankara icinde.

Kardesim su anda Çankaya universitesi bilgisayar muhendisligi ogrencisi ve egitimin kalitesizliginden dolayi rahatsiz. Para basma okulu gibi davranan bir yer yasanan olaylara dair anlattiklarina gore.

2020 senesinin 76k siralamasi ile gecis yapip daha iyi bir bilgisayar muhendisligi egitimi alabilecegi bir yer var mi? Mumkunse Ankara icinde.

Çukurambar mı polatlı yolu üzeri mi?

Benim kardeşimde Çankaya Üniversitesi bilgisayar mühendisliği mezunu, her özel okulda bu var ama Çankaya böyle bir yer değil, üniversitenin güvenlik görevliliğini yaptım son derece güzel öğrencileri saçma sapan olmayan bir yer, ben kalsın derim bunu kardeşine okut lütfen.

Çukurambar mı polatlı yolu üzeri mi?

Benim kardeşimde Çankaya Üniversitesi bilgisayar mühendisliği mezunu, her özel okulda bu var ama Çankaya böyle bir yer değil, üniversitenin güvenlik görevliliğini yaptım son derece güzel öğrencileri saçma sapan olmayan bir yer, ben kalsın derim bunu kardeşine okut lütfen.
Hocasinin harf notunu girmeyi unutuyor, sonra iletisime gectiginde de yapacak bir seyim yok diyor. Bu dersten dolayi daha ilk senesinden okul uzuyor. Girilen not da E yani Eksik. Bu not sonradan genelde 2-3 hafta icerisinde degistirilebilir bir not.

Bunu kisisel bir yorum da eklemek istiyorum, ben ODTU bilgisayar muhendisligi mezunuyum ve verdikleri odevlerin kalite eksikligini gorebiliyorum. Bize birinci sinifta dahi vermeyecekleri seyleri odev diye veriyorlar. Ayrica eksik not durumunu ODTU'de yasadim ve duzeltilmesi 2 gun almadi.

Hocasinin harf notunu girmeyi unutuyor, sonra iletisime gectiginde de yapacak bir SE'yim yok diyor. Bu dersten dolayi daha ilk senesinden okul uzuyor. Girilen not da e yani eksik. Bu not sonradan genelde 2-3 hafta icerisinde degistirilebilir bir not.

Bunu kisisel bir yorum da eklemek istiyorum, ben ODTÜ bilgisayar muhendisligi mezunuyum ve verdikleri odevlerin kalite eksikligini gorebiliyorum. Bize birinci sinifta dahi vermeyecekleri seyleri odev diye veriyorlar. Ayrica eksik not durumunu ODTÜ'de yasadim ve duzeltilmesi 2 gun almadi.

Şimdi benim biraderim ve tüm arkadaşları Çankaya'da okudu, aynı ve benzer sorunları söylediler bana yok diyemem ama gerçekten iyi bir okul Çankaya'dan sonra ODTÜ ve türevleri okullara girebiliyorsa girsin yoksa Çankaya'da kalsın derim, şahsi olarak Çankaya'da kalsın bitirsin okulunu.

Dediğim gibi reklam yapmıyorum okumadım Çankaya'da sadece güvenlik görevliliğini yaptım, gerçekten güzel okul, bu sorunları her okulda yaşar onu da diyeyim ben 2006 girişliyim Bolu AİBÜ de okudum MYO da turizm benim dönemimde geçsende bırakırdı hocalar, 2006 da hoca Dacia solenza kullanıyordu yaz sonu Megane 2 aldı sonraki yaz fluence aldı falan filan her okulda mutlak sıkıntı var, tatlı bir dille çözeceğini düşünüyorum.

Dediğim gibi biraderimde arkadaşları da aynı sorunları yaşadı ama çözdüler hepsini 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı