Canlı Dersler için Laptop Önerisi

Arkadaşlar hazır masaüstünün daha iyi olacağını düşünerek masaüstü hazır bilgisayarlara bakıyorum. Depolaması olsun, kasmasın ve ısınmasın yeter. Öyle oyun vs. oynanmayacak dediğim gibi sadece internet üzerinden oyunlar ve ofis programları kullanılacak ve de Zoom gibi programlar kullanılacak. Yeni konu açıyorum isterseniz oraya gelin.

Arkadaşlar hazır masaüstünün daha iyi olacağını düşünerek masaüstü hazır bilgisayarlara bakıyorum. Depolaması olsun, kasmasın ve ısınmasın yeter. Öyle oyun vs. oynanmayacak dediğim gibi sadece internet üzerinden oyunlar ve ofis programları kullanılacak ve de Zoom gibi programlar kullanılacak. Yeni konu açıyorum isterseniz oraya gelin.
Gamegaraj sitesinde çok güzel hazır APU sistemler var. Oyun da oynatır.

Aslında iyiymiş sistemler ama 3000TL şuan için çok fazla. İleride zaten benim imzamdaki bilgisayarı kullanacaklar büyük ihtimalle o yüzden gerek olmadığını düşünüyorum.
Bütçenizi de belirtip yeni bir konu açın. İlla 3000-4000 TL olmasına gerek yok. APU kasa toplanır.
Mesela bunun gibi.

Belirtilen işler için birinci nesil işlemcili laptoplar bile yeterli. 1.000 lira civarında ikinci el bulunabilir.
Ben de Intel P6200 işlemcili laptop ile canlı dersleri yapıyorum. Wifi kartı sadece 2.4Ghz destekliyor. Kablosuz ağda sorun yaşamamak için ya modeme yakın kullanmak lazım ya da 5Ghz destekli modem ve adaptör kullanmak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı